....абе човека продаде колата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ГИ БРЦ
Collapse
X
-
То и за филтри ако тряя да е свестен сервиза..........NitroF1 написа:Ахамммм в общи линий разбрах каквото ме интересуваше! Благодаря ви! Сега дали може да ми кажете някой сностен сервиз за ГИ където могат да ми посменят филтрите малко
ама кво ли се учудвам като ги знам кви са повечето
В всеки сервиз ще ти ги сменят не е никва философия и сам можеш ако имаш малко опит
Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Колега и ти си прав но последно ходих в Люлин2 в ФИАТ-АЛФА сервиза за да ми сменят ролка на обтегач и една паразитна ролка отивам след 1 час да си взема колата... 200м след "сервиза" ми гръмнаха два цилиндъра. Най-интересното-после се връщам да видят кво се е случило и всичките "майстори" почнаха да се вайкат как от тва моето вече двигател не ставало... А още по-интересното е че въпросния "майстор" каза " имам абсолютно същия като твоя двигател в наличност.. махаме разваления и ти слагаме тоя новия" А се оказа 4е просто ми поразвили свещите....Slavi_Lancia написа:То и за филтри ако тряя да е свестен сервиза..........NitroF1 написа:Ахамммм в общи линий разбрах каквото ме интересуваше! Благодаря ви! Сега дали може да ми кажете някой сностен сервиз за ГИ където могат да ми посменят филтрите малко
ама кво ли се учудвам като ги знам кви са повечето
В всеки сервиз ще ти ги сменят не е никва философия и сам можеш ако имаш малко опит
I`m HOT cause I FLY!!!
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар