Въпрос към колегите с газовите Bravo-та
Къде са ви монтирани изпарителите на газовите уредби? Питам защото моят е монтиран на бомбето и се пада малко над разширителният съд на охладителната система и си мисля , че ми прави мизерии
Мисля да го свалям надоло някаде ама незнам точно къде
Поздрави.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде са ви монтирани изпарителите? - Проблем!
Collapse
X
-
Моят е монтиран на стойката на акукулатора. От към купето има една пластмаса с формата на триъгълник и един отвор в горния край. На този отвор ми е закачен изпарителя.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
И моят е монтиран там.Преди ми беше под акомулатора,но много се пълнеше с кал и мизерии,а зимата лесно замръзваше.Сега на новото мясно е супер,при все е на много по-удобно място за бъзикане но и зимата няма замръзване заради топлинкатаventsi79 написа:Моят е монтиран между бомбето и казанчето за хидравличната течност.Има една пластмасова "кутия", в която е буксата за диагностика,като при монтажа на газовото малко са я "понамалили".
Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
Коментар
-
Да моят е точно на това мястоventsi79 написа:Моят е монтиран между бомбето и казанчето за хидравличната течност.Има една пластмасова "кутия", в която е буксата за диагностика,като при монтажа на газовото малко са я "понамалили".
Трябва ли да ти загрее колата добре за да минеш на газ и да ти държи стабилни обороти? При мен колата трябва да загрее почти до 90 градуса за да ми държи стабилни обороти на газ , което ме дразни защото тя докато загрее до там и аз съм си свършил работата с нея и кажи-речи карам само на бензин
И аз поради тази причина мисля да го свалям по-ниско от казанчетоvan_dal написа:Моят е под акумулатора и няма проблеми. Над разширителния съд не трябва да се поставя, защото се обезвъздушава много трудно и е вероятно да замръзва и да прави проблеми.
Коментар
-
По принцип чакам да отлепи малко стрелката от "C"-то, и минавам на газ.Пробега ми е 85-90% извънградско и за това нямам оплаквания.Градското ми е 3 км. в едната посока и си я глезя само на бензин.NqKvo_GaDno написа:Да моят е точно на това мястоventsi79 написа:Моят е монтиран между бомбето и казанчето за хидравличната течност.Има една пластмасова "кутия", в която е буксата за диагностика,като при монтажа на газовото малко са я "понамалили".
Трябва ли да ти загрее колата добре за да минеш на газ и да ти държи стабилни обороти? При мен колата трябва да загрее почти до 90 градуса за да ми държи стабилни обороти на газ , което ме дразни защото тя докато загрее до там и аз съм си свършил работата с нея и кажи-речи карам само на бензин 
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар