Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешка с код P 2191 Fiat tipo

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Грешка с код P 2191 Fiat tipo

    Здравейте! От скоро имам Типо 2 2018г. Мотора е 1.4 t-jer 120 кс. Автомобила има фабрична газ. Избива грешка P2191-00 и светва чека. Изписва спад напрежението на лнда сонда LPG. Смених я но продължава д избива тоя код след няколко часа каране. Някой има ли информация за проблема и решението му. Благодаря предварително.
    ​​​​

    #2
    Здравей, тази грешка е бедна смес. Ако ти излиза на газ проблем с настройката на газовата, ако е на бензин ниско налягане на бензиновата помпа или инжектори.

    Коментар


      #3
      Ходих да ми сменят филтрите на газовата уредба. Когато закачиха компютъра показваше богата смес на газ и нормални стойности на бензин. Майстора обясни че не може да коригира нищо защото газовия компютур се ръководи от бензиновия. Май ще се ходи в сервиза на Фиат

      Коментар


        #4
        Здравей, неможе да е богата защото грешката ти е бедна смес при високи обороти. Сместа трабва да се гледа по натоварването на мотора и корегира незнам какви са тия майстори нямам думи.
        Газовата трябва да има корекций по температура и налягане на газта от това много силно зависи сместа при големи натоварвания. Просто газовата ти уредба е неправилно настроена или неправилни инжектори, редуктор или всичко заедно което е по вероятно. От фиат ще ти кажат че с колата всичко е наред а газовата да си я гледа този който ти я е слагал това е доп. оборудване.

        Коментар


          #5
          в сервиз София ауто газ ми оправиха подобен проблем

          Коментар

          Working...
          X