ами щом смяташ,че това ще реши проблемите ще го направя,но би ли ми казал горе-ролу колко ще ми струва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гърми когато карам на газ
Collapse
X
-
kimirai написа:Колеги защо не сложи един ламбда контрол и просто проблеми с бедна смес няма да има.Ако гръмне ще е от нещо друго.То може и да има защото повечето внос от Италия с газ го имат.Но момчето като не разбира.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:кихалкаFIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
засега всичко с гърмежите е ок,но днес се случи нещо странно и незнам как да си го обясня.както си карах се усети придърпване и светна датчика за проблеми в инжекционна(тйой по принцип свети когато карам на бензин),погледнах към превключвателчето(което се вижда на снимката) и забелязах,че е угаснало и не показва дали съм на газ и бензин.след малко светна и свети докато спрях.после тръгнах и пак угасна и от тогава не е светнало.незнам дали има връзка,но малко преди да изгасне за пръв път отърках съвсем малко и леко отдолу колат в един тротоар.какво е станало според вас колеги?FIAT BRAVA 1,6 16V 103 к.с.
Коментар
-
branko_d написа:засега всичко с гърмежите е ок,но днес се случи нещо странно и незнам как да си го обясня.както си карах се усети придърпване и светна датчика за проблеми в инжекционна(тйой по принцип свети когато карам на бензин),погледнах към превключвателчето(което се вижда на снимката) и забелязах,че е угаснало и не показва дали съм на газ и бензин.след малко светна и свети докато спрях.после тръгнах и пак угасна и от тогава не е светнало.незнам дали има връзка,но малко преди да изгасне за пръв път отърках съвсем малко и леко отдолу колат в един тротоар.какво е станало според вас колеги?Peugeot 407 2.0 HDI
Коментар
-
Глупости са приказките за поплавъка, нещо ти се ебават тоците, разкачи и закчи буксата на ключа няколко пъти, погледни и ако можеш проследи от къде е хванат тока 12+ волта и провери връзката, няква такава магария ще да е. Тва че си утъркал колата от долу нищо не значи. В наи лошия случаи може ключа да дава фира или някоя студена споика вътре да има.Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар