Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за монтаж газова

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпрос за монтаж газова

    колеги, дойде ред за агу на бравата, но се чудя как и къде да сложа изпарителя, като гледам има място само около акумулатора но не съм виждал на друга как е. също ме интересува без ламбда симулатор ще трупа ли грешки и за смесителя бях чел из форума само със маркуч но не мога да го намеря, а май беше сполучливо.моля помагайте че не ми се правят експерименти.колата е 103 коня с комп. марели.
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

    #2
    То това си е истински експеримент , обикновена газова уредба вместо ГИ.Слагай газов инжекцион ,преди 3 дена поставих на Мареата минах около 600км. вече и много ми харесва как работи колата най вече разхода на газ.Последния пробег е смесен цикъл 240 км.-магистрали+120км.-първокласен път+90км.-градско - 42 литра газ като на магистрала съм карал 130-140,на първокласен път 100-110 . По-добрия вариант е ижекциона ,пък и вече го поставят и на изплащане излиза по 108лв. на месец.Все пак ти си прецини заслужава ли си да експериментираш защото един гърмеж води до доста бели а и Фобос ми дават 2г. гаранция.
    Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

    Коментар


      #3
      мислих за ги ,но едно че ми е скъпо но и работи на бензин докато загрее а така ефекта от газта се поизгубва колкото до гърменето там няма проблем .то винаги е следствие на кофти смесител и регулировка .за десетина години само на газ не съм имал проблеми.сам си монтирам газовите , но е хубаво да видя кое как е за да не си правя експерименти
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

      Коментар

      Working...
      X