Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с метан

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Проблем с метан

    Значи колеги,Мареата ми е пълна инжекция с заводски метан,но понякога предърпва или направо гасни?!Вчера и свалих свещите,бяха ужасни и ги смених,сутринта с НОВИ СВЕЩИ ми правише същите мизерий,но вече спря от свещите ли е това?Нали на бензин няма такива проблеми И също метана има ли филтър? П.П. Някой знае ли колко фрион се слага и колко струва тоз фрион

    #2
    Фреона е за климатика, на мен ми сложиха за 70лв... ама пи кафе за една зима и изтече.А за метана не знам да има филтър. Пробвай да смениш въздушния филтър.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

    Коментар


      #3
      въздушния е сменен, свещите са NGK като оригиналните. Колко фреон събира климатроника колко грама. 8лв. е 100гр. На теб почти кило са ти сложили???? Не е ли доста голямо количество.

      Коментар


        #4
        Заедно с фреона се слага и някакво масло доколкото знам. Навсякъде са ми казвали, че 70лв е нормално, при мен беше напълно празен климатика.
        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

        Коментар


          #5
          и за сам с метанов инжекциончесно несам чувал за филтар ...а я кажи ти кви марка кабели сложи?защото 1 познат ми каза че при всяка смяна на свещите кабелите се касали ...че вече сам я карал кам 50 000км. и не сам пипал нищо на мойта брава ...мерси
          Fiat Brava 1.6 16V 2001

          Не на войната по пътищата !
          http://media.causes.com/ribbon/478500

          Коментар


            #6
            Относно гасненето на метан на празен ход - виж тръбата, която е от кожуха над радиатора и влиза в кутията на въздушния филтър. Малко да е разместена и гасне на празен ход.Аз си реших този проблем като при изваден възд. филтър и добре вкарана тръба сложих един щифт от вътрешната страна за да не може да се вади.И сега всичко е О.К.

            Fiat Brava
            1,6 / 16V 76kW, 1999g.

            Коментар

            Working...
            X