Здравйте.Колеги помагайте освен фиатката имам и една стара ладичка на която менбраните на газовата уредба са за сняна но незнам от къде да ги купя.Уредбата е руска но незнам какъв модел е.На изпарителя има само някакви цифри.Даите някакъв адрес на магазин за рез.части за АГУ. Мраси предварително

Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse

No announcement yet.

Менбрани за АГУ

Collapse

X
- 

Re: Менбрани за АГУ
По бул. Ботев като тръгнеш от бул. Сливница към площад Възраждане има много магазини. Все ще намериш някъде.werti написа:Здравйте.Колеги помагайте освен фиатката имам и една стара ладичка на която менбраните на газовата уредба са за сняна но незнам от къде да ги купя.Уредбата е руска но незнам какъв модел е.На изпарителя има само някакви цифри.Даите някакъв адрес на магазин за рез.части за АГУ. Мраси предварително
 - 

Re: Менбрани за АГУ
Понеже администраторите на форума са подели инициатива за поддържане на правилния български език, ще коментирам, че меНбрана се пише с М - меМбрана. А относно същността на въпроса - фирма "Аргус"м а г а з и н --------------------------------------------------------------------------------гр. София ул. "Пиротска" № 74 /на ъгъла на ул."Опълченска" и "Пиротска"/ тел.: 822 04 86 с е р в и з гр. Софияул."Кап. Никола Божков" №1тел.:02/ 272 035, 920 85 25,тел.:920 85 26, факс: 920 85 27 GSM 088 860 74 40werti написа:Здравйте.Колеги помагайте освен фиатката имам и една стара ладичка на която менбраните на газовата уредба са за сняна но незнам от къде да ги купя.Уредбата е руска но незнам какъв модел е.На изпарителя има само някакви цифри.Даите някакъв адрес на магазин за рез.части за АГУ. Мраси предварителноFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар

Реклама

Collapse

:D  :D  :D  :D  :D  :D

Коментар