колеги моля за помощ-как се сменя лагера на задна главина на темпра,че много почна да ромоли
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
смана лагер задна главина на темпра
Collapse
X
-
Re: смана лагер задна главина на темпра
сваляш бараба(ако си с барабани) махаш капачката която е по средата, развиваш централната гайка, и с скоба за лагери вадиш лагера, гаранция че задната черупка на лагера ще остане на оста, изважда се като се цепне с флекса и слет това я изкарваш с чук и секач, новия лагер го слагаш стягаш, слагаш капачката барабана и си готов. вземи си нов лагер и ако имаш абс, взимаш лагер за темпра с АБС. Ако не можеш да се справиш, до седмица-2 мога да ти снимам цялата процедура понеже, и мен ме очаква същото, но заради преебана гривна на абс..., ако нямаш абс, мога и да ти продам лагерът ми - той е на 7месеца, и сега трябва да го сменям заради тъпата му гривна...дидо 80 написа:колеги моля за помощ-как се сменя лагера на задна главина на темпра,че много почна да ромоли
-
Чакай малко нещо те пързалят колегите- какво цепене ,какви скоби за лагери?! Сваляш барабана , капачката на главината и с камък 32 мисля беше се развива с дълго рамо, развил гайката дърпаш от оста и всичко излиза на ръка, няма нищо запресовано или набито на конус. Вадиш старата главина и набутваш новата , слагаш гайката и стягаш пак колкото можеш, старата гайка е причукана да не се развива, ако новата не е чукни я на 1-2 места в края.Фиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
моят не излиза без скоба за лагериpi4_s_bravo написа:Чакай малко нещо те пързалят колегите- какво цепене ,какви скоби за лагери?! Сваляш барабана , капачката на главината и с камък 32 мисля беше се развива с дълго рамо, развил гайката дърпаш от оста и всичко излиза на ръка, няма нищо запресовано или набито на конус. Вадиш старата главина и набутваш новата , слагаш гайката и стягаш пак колкото можеш, старата гайка е причукана да не се развива, ако новата не е чукни я на 1-2 места в края.
Коментар
-
Самата истина, а и няма никава разлика спрямо браво/брава, само греста с която ще пълниш лагера да е задължително литиева, да не вземе да изтече по пътя. На бравото са ми сменяли лагер главина на подемник и с гайковерт за точно една цигара време, даже не можах да я допуша.pi4_s_bravo написа:Твоят може да е запекъл нещо , за да няма тоя проблем преди монтаж на новия лагер се маже с малко грес оста на носача на която се нанизва главината. Пак казвам на задната главина няма нито конус нито се запресова лагера.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
На Темпрата е стария модел носач- болта на който се нанизва главината се сваля ,на Браво/Брава и т.н по-новите болта е едно цяло с носача и не се налага да се държи контра с шестограм.дидо 80 написа:колеги готово,сменя се за 20 минути,точно с камък 32 и контра с шестограмФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар