wwalker написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не пали след ремонт на главата
Collapse
X
-
Г?вEURЎГ?В Г?В№Г?В®? Г?Л+Г?В¬Г?В Г?В±Г?ВЁ Г?ВЈГ?В®Г?В°Г?ВЁГ?ВўГ?В® Г?ВГ?В Г?В¤Г?ВѕГ?В§Г?ВЁГ?ВІГ?ВҐwwalker написа:Г?Е Г?В®Г?В«Г?ВЄГ?В® Г?ВЎГ?ВҐГ?ВГ?В§Г?ВЁГ?В Г?ВЁГ?В¬Г?В Г?Вё Г?Вў Г?В°Г?ВҐГ?В§Г?ВҐГ?В°Г?ВўГ?В®Г?В Г?В°Г?В ? Г?в,¬Г?ВЄГ?В® Г?ВҐ Г?В®Г?ВЄГ?В®Г?В«Г?В® 10Г?В« Г?ВГ?В Г?В«Г?ВҐГ?В© Г?В®Г?В№Г?ВҐ Г?ВІГ?В®Г?В«Г?ВЄГ?В®Г?ВўГ?В .Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Колеги не се чете...Pavkataa написа:Г?вEURЎГ?В Г?В№Г?В®? Г?Л+Г?В¬Г?В Г?В±Г?ВЁ Г?ВЈГ?В®Г?В°Г?ВЁГ?ВўГ?В® Г?ВГ?В Г?В¤Г?ВѕГ?В§Г?ВЁГ?ВІГ?ВҐwwalker написа:Г?Е Г?В®Г?В«Г?ВЄГ?В® Г?ВЎГ?ВҐГ?ВГ?В§Г?ВЁГ?В Г?ВЁГ?В¬Г?В Г?Вё Г?Вў Г?В°Г?ВҐГ?В§Г?ВҐГ?В°Г?ВўГ?В®Г?В Г?В°Г?В ? Г?в,¬Г?ВЄГ?В® Г?ВҐ Г?В®Г?ВЄГ?В®Г?В«Г?В® 10Г?В« Г?ВГ?В Г?В«Г?ВҐГ?В© Г?В®Г?В№Г?ВҐ Г?ВІГ?В®Г?В«Г?ВЄГ?В®Г?ВўГ?В .
Коментар
-
Момчета моля ви, ако някой има други идеи да каже, че си купих все едно нова кола направо. Закарана е в друг сервиз колата, където майстора ми съобщава една цена от 300 лв за ремонт за главата, като споменава за ударени клапани, нещо което не съм склонен да приема за вярно. Или ако е вярно от какво ще се е случило......Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
от некъдърно зацепване на опаки на вала.Pavkataa написа:Момчета моля ви, ако някой има други идеи да каже, че си купих все едно нова кола направо. Закарана е в друг сервиз колата, където майстора ми съобщава една цена от 300 лв за ремонт за главата, като споменава за ударени клапани, нещо което не съм склонен да приема за вярно. Или ако е вярно от какво ще се е случило......Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да, ама моите майстори твърдят, че всичко е било по учебник !!!Имам втора глава, мога ли да сложа нея, без да правя цялостен ремонт ?S_BANKOV написа:от некъдърно зацепване на опаки на вала.Pavkataa написа:Момчета моля ви, ако някой има други идеи да каже, че си купих все едно нова кола направо. Закарана е в друг сервиз колата, където майстора ми съобщава една цена от 300 лв за ремонт за главата, като споменава за ударени клапани, нещо което не съм склонен да приема за вярно. Или ако е вярно от какво ще се е случило......Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
емиииииииии взимаш една доста ЗДРАВА лопата и им разтриваш гърбовете докато не ти върнат парите за ремонта където са ти взели + да платят на другия майстор и да ти купят нужните части.все повече се доказва че кадърни майстори в тая Държава е трудно да се намерят.Pavkataa написа:Ударени клапани + счупено бутало - какви трябва да са последствията за майсторите в такъв случай ?Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
Комисия за защите на потребителите как звучи ?nsn написа:емиииииииии взимаш една доста ЗДРАВА лопата и им разтриваш гърбовете докато не ти върнат парите за ремонта където са ти взели + да платят на другия майстор и да ти купят нужните части.все повече се доказва че кадърни майстори в тая Държава е трудно да се намерят.Pavkataa написа:Ударени клапани + счупено бутало - какви трябва да са последствията за майсторите в такъв случай ?Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Звучи смешно, защото мога да се обзаложа че си бил на ремонт при някой гаражен майстор, дато освен че няма и следа че си бил при него, нямаш и най малакото касова бележка за извършената услуга. По добре им направи една реклама на тия майстори по форумите че да не страда и някой друг като теб.Pavkataa написа:Комисия за защите на потребителите как звучи ?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
И какво искаш да ми кажеш, че не подлежи на никаква отговорност ли ? Още повече че дори и касове бележка нямам ?S_BANKOV написа:Звучи смешно, защото мога да се обзаложа че си бил на ремонт при някой гаражен майстор, дато освен че няма и следа че си бил при него, нямаш и най малакото касова бележка за извършената услуга.Pavkataa написа:Комисия за защите на потребителите как звучи ?Brava 1.4 12v (бензин & метан) - бивша
Коментар
-
Добре че не е брошура която си намерил на чистачката та колата. Все тая че имаш визитка не важи. Аз бих говорил първо с тях да ти възстановят щетите и ако не стане с добро, ще стане с дърво. Не забравя моля те да нопишеш кой е сервиза и къде се намира за да не се опари още някой като теб.Pavkataa написа:Имам визитка от сервиза им само.nikolce написа:За съжаление, да. Никакъв ли документ нямаш че си бил при тях
Не знам друго какво да напиша, съжалявам за случилото се. Идеята с лопатата звучи добре.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар