ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Висок разход, или не - FIAT PUNTO 1.2 60к.с.
Collapse
X
-
Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2
Премери пълно - пълно на една и съща колонка по възможност, щото компа лъже честоdonchev_83@abv.bg написа:ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа
Иначе на мен за бензин ми се вижда много добре даже. Аз зимата го правя същия разход за дизел на къси дистанции градско...
-
Re: кола
Там няма чак такива задръствания, миксля че може и по добре, но много зависи от стила ти на каране.donchev_83@abv.bg написа:русеkluchar написа:8 ако е в София или голям град е добреКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Не е много висок, може да се свали с 1-2 литра, ама пак си зависи. Хубаво е дна диагностика да се видят параметрите и да се зареди с тубичка че да е ясно колко точно влиза в резервоара. Все пак тоя двигател е поразреден и си харчи.А за аудито на баща ти има нещо гнило, най вероятно сметката на гориво, че като се замисля на сина ми Чикото харчи повече в Софияalexk написа:Напълно невъзможно.Разхода ти е адски висок и имаш някакъв проблем или проблема е в твоето каране.Не може баща ми с Ауди а4 1.8 тфси 160 коня да му дава в София 7.5 макс, а тази въшка 60 коня да дава 8..
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Восок разход или не FIAT PUNTO 1,2
8/100 е нормален градски разход, даже е добър за студеното време. Карай си колата и по-малко вярвай на хвалби за нисък разход по автофорумите. Лъже се повече и от рибарските лакърдии! :D Колегата с Ауди-то - на мен една А6 от Сф до Плевен нищо не ми изгори! Качена на платформа...donchev_83@abv.bg написа:ЗДРАВЕЙТЕ ИМАМ КОЛАТА ОТ 1 МЕСЕЦ ,и още не мога да я засека ,гледам на компютъра на който ми изписва 12,6 км минати с 1 литър (тоест около 8 /100 км) може ли някой да сподели мнение .пиша от профила на приятеля си надявам се всички да ме разберат какво искам да кажа
Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар