Колата си вървеше почна да прекасва и след 1км спря !!! бензиновата помпа се мачи да подкачи бенз но работи перфектно пробах я !!!! смених и бензиновия филтър? може ли да е от тая кутия под калника дето е !!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ имам запушване на бензина !!!!!!!
Collapse
X
-
Ами щтом сам сигорен че помпата работи на 100% и сам сменил филтара !!! значи нещу нататака не е както трябва !!! просто помпата се мачи отново и отново а когата я изкарам работи ! а пак както казваш бензина минава и през 2 филтара едва ли ще има нещу запушено ! но вапроса остава защо се мачи ? колата даржи някакжи обороти на мясно но когато натиснеш газта се спъва ?eh4ev07 написа:А защо мислиш че нещо се е запушило? Как разбра /провери освен че колата угасна?
Коментар
-
На края на рейката има един регулатор, на който има закачен тънак маркуч отиващ в смукателния колектор. Извади го като работи колата и виж дали има следи от бензин.Надуй с компресор маркуча за обратния бензин.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Интересни неща стават с тая кола излизам от гаража таман сам закачил всичко по реда си а помпата пак се мачвше да качи бенз и следвашв яка стапка колкото може спирам я аз и ко да чуя помпата се оправи !!!!!!чуваше се както преди и сега не прекасва ? но нещо ми направи впечетление че трудно ги прави 160 преди не беше така ХМ ! УТРЕ вдуги ден ще ходя да ми проверят центровката на комп . Иначе враща бензин !!!S_BANKOV написа:На края на рейката има един регулатор, на който има закачен тънак маркуч отиващ в смукателния колектор. Извади го като работи колата и виж дали има следи от бензин.Надуй с компресор маркуча за обратния бензин.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар