Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помогнете имам проблем 1.8 GT

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    помогнете имам проблем 1.8 GT

    една сутрин отивах на лекции и ми свърши газта и включих на бензин дигна ми до 3 000 оборота и почна да прекъсва заредих газ и след това не искаше да запали поседя известно време и врътнах и запалих.само да кажа не искаше да пали и на газ и на бензин.след няколко дена пак същия проблем върта не пали пробвах 5 -6 пъти но не стана и не я напъвах да не бутна акумулатора.Дойде майстора и незнам как нищо не пипна врътна и запали. Закарах я в сервиза и неска цял ден беше там и ми каза за оборотите е стъпковия мотор но колкото до паленето ми каза цял ден през 1 час я палех и никви ядове от първия път пали прибрах си я излезнах на кафе и качих се с надеждата да запали но пак не запали . Дайте няква идея от какво може да е . Другото ми вапрос е колко струва един стъпков мотор втора ръка. Помогнете полудявам направо
    Bravo 1.8 GT

    #2
    Това според мен не е от стъпковия мотор.Брадясват те нещо тия твоите маисторчета.По скоро ми намирисва за проблем със датчика на коляновия вал.А моторчето за празния ход си го сваляш самичък и си го чистиш за 5 мин. работа е.
    АlfaRomeo 146 1.4 16V TS.

    Коментар


      #3
      този двигател няма стъпков мотор, а е котва със щок. Ъправлява се със ШИМ импулси.Чистенето е за 5 минути, както е писано горе.

      Коментар


        #4
        Започни от клемите на АБ и масите, почисти ги със финна шкурка и ги намажи с грес. 3000 оборота на бензин говорят че ти е време да си купиш нов въздушен филтър.
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

        Коментар

        Working...
        X