какво не могат да ви хванат не мога да разбера ??? има си номер на екуто , виждаш кой е драйвера според номера на екуто и зареждаш нищо сложно , ебати пишман диагнозите
Ами аз до колкото знам от изчетеното по форума диагностиката на произведени 95-та, 96-та, 97-ма е само по К и Л линия.
Ми именно , за по старите коли по старите софтуери са много по показателни по информация ама да нзаесх какво да гледаш аз си изполвам в гаража визата и е идеална
ми екуто си приема дефолт 455 миливолта и ако усети че я няма светка чека и бачка по дефолтна таблица с 2 думи няма да върви толкова добре колата и ще харчи множко
В момента карам с изключена ламда. Промяна никаква което не говори добре за сондата, но съм почти сигурен че проблема не е само от нея. Напоследък от време на време ми светва инжекциона за около 2-3 мин. докато карам, но не го прави всеки ден.
Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
ми екуто си приема дефолт 455 миливолта и ако усети че я няма светка чека и бачка по дефолтна таблица с 2 думи няма да върви толкова добре колата и ще харчи множко
Мисълта ми е ако ламбдата е прецакана и дава постоянно бедна или богата смес, при изключването ЕКУто като усредни на 0.5в. няма ли да се подобрят нещата ? Откъм вървеж примерно, щото ако е забила на бедна смес ...
Филтър magneti marelli на няма и месец. Проблема го има и със откачен въздуховод от дросела. Някой има ли представа дали може да се замери по някакъв начин MAP сензора ?
Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!
Коментар