Здравейте Колеги,Откак съм си купил купето алтернатора шуми. Най-сетне ми писна да го слушам и съм решил да го рециклирам. Някой има ли опит как се сваля от Купе 1.8 96-та година ?Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ за алтернатор
Collapse
X
-
Като разглобиш.. има няма... половината кола.За да не съм тотално офтопик, ето: http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=13157"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
-
И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна.Fiat Coupe 1.8
Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.
Коментар
-
nedialk00
ще стане според мен, и така е доста по лесно и по малко трудоемко, задължително опитай първо такаsiluro написа:И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна.
, при мен на бравата става, дори само с разкачане на хидравличния маркуч от помпата до казанчето
Коментар
-
Eми помисли какво ще ти се наложи да свалиш то твоя начин, всмукателите, дросела, една камара датчици кийто са клеясали и се чупят при опит за вадене. А и искам клип да видя как го развиваш отгоре щото ми се струва че ще е доста интересно.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
При теб става, ама ти не си с 1.8nedialk00 написа:ще стане според мен, и така е доста по лесно и по малко трудоемко, задължително опитай първо такаsiluro написа:И аз стигнах до извода, че ще е доста разглобяване ама исках да прочета някое друго мнение от някой който го е правил вече. Тъй като въобще не ми се минава по този път със свалянето на колело, носач, полуоска и прочие съм се загледал във всмукателните тръби и това което е зад мотора. Мислех си нещо от рода - всмукатели, хидравлична помпа и да изкарам гадта от горната страна.
, при мен на бравата става, дори само с разкачане на хидравличния маркуч от помпата до казанчето 
При колегата с купето ще е леко мисия невъзможна от там да го извади.
"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Като изключиш самите всмукатели всичко друго съм свалял да му направя ревизия. Като се реша да го подкарам отгоре ще го снимам. За клипче не съм сигурен ама снимки може да направя.S_BANKOV написа:Eми помисли какво ще ти се наложи да свалиш то твоя начин, всмукателите, дросела, една камара датчици кийто са клеясали и се чупят при опит за вадене. А и искам клип да видя как го развиваш отгоре щото ми се струва че ще е доста интересно.
Fiat Coupe 1.8
Коментар
-
Ето тука http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...089397#1089397 съм написал как се сваля алтернатора.Fiat Coupe 1.8
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар