Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стило Разход

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Стило Разход

    колеги да се посаветвам с тези от вас които карат Стило Бензин какав ви е разхода онзи ден засякох стилото и ми даде 7 - 7.5 смесен разход Газ Брц това добре ли е при вас колко ви гори и интересува ме как варви много тромаво ми се струва при всички ли е така или има проблем при мен смисал тромава е особено до 4 хиляди ....

    #2
    Ще помогнеш на колегите ,ако кажеш и мотора какъв е.

    Коментар


      #3


      Upda7e написа:
      Ще помогнеш на колегите ,ако кажеш и мотора какъв е.
      стило колко бензинови мотори има ? масови 1.6 мн янсо

      Коментар


        #4
        Колега Стило има 5 бензинови мотора 1.2 80 коня,1.4 90 коня,1.6 103 коня,1.8 133 коня и 2.4 абарт 170 коня
        Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

        Коментар


          #5
          Със смесения разход, който имаш много трудно мисля, че ще успеем да направим сравнение.В София моят 1.6 сега на студа дава 10-11 зависи от задръстванията.В момента, в който се изпразни града поради празници разхода падна на 9.5.В общи линии единия от километражите не съм го ресетвал откакто имам колата и там разхода седи 10.3 ( точно като по каталог ) П.С Това говорим за каране на бензин
          Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
          Fiat Stilo '02 1.6 16V

          Коментар


            #6
            ок колега със 40 л Газ минавам 530-40 км колко ми гори говорим градско извън градско по около 50- км на ден като 10-15 в гръда другото извън ? ок софия си е сф а другите колеги колко им гори ?

            Коментар


              #7
              Добре де, при скорост около 90-100 моментният разход(доколкото може да му се вярва) при извънградско каране ми е на мен толкова - варира между 6,7,8. т.е реално е около 7-7.5 както излиза и при теб. Интересното е, че при малко по-висока скорост пада разхода. Така, че ако ти караш на първокласен път с около 90-100, както и в града ми се струва нормално разхода, който си посочил. като е важно да уточним, че карам на БЕНЗИН. Т.е, ако не греша, би следвало ти да имаш малко по-висок разход от моя.Съвсем друг вече е въпроса защо колата ти се струва тромава. Ти с газов инжекцион ли си или обикновена ?
              Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
              Fiat Stilo '02 1.6 16V

              Коментар


                #8
                газов инжекцион BRC да с толкова е карам 90-100 120 не я натискам повече ами не сам се возил във друга освен дизел но там нещата са други интересно ми е бензинка 1.6 но ще намеря някои които да ми напраи един тест и вече ще имам база са сръвнение по нататак да мине зимата а по високата скорост колко по висока ? и ти пада разхода аз мисля чв 90-100 е наи-добра и за колата и за горене или се лъжа !

                Коментар


                  #9
                  Ами говоря за 120 примерно разхода ми падна малко, но имай предвид, че това е моментен разход, а и наклона по пътя му влияе Разбира се след 120 се вдига пак.Ако се опиташ да ми опишеш къде (скорост обороти) ти се струва мудна колата ще ти опитам и аз да ти споделя. Наистина има такъв момент, че се замисля мотора, но не мога да го нарека чак мудно.
                  Fiat Punto '98 1.1 6Speed.
                  Fiat Stilo '02 1.6 16V

                  Коментар


                    #10
                    Е тва е 8 на сто ! Аз си знам че фиата е марката ама .Колега ти ако знаеш мойто Клио колко гори лошо ше ти стане.Аз доколкото си спомням нашто фиатче гореше към 8-9 независимо как я караш ако искаш със 80 ако искаш със 180 .Се тая не съм виждал друг път такова нещо.Тва не ти помага де ама карай. Тук при нас горивата са много лоши .Пък и зависи какво имаш впредвид муден де щото за фиат мудно ама за други марки -самолет :D Компютрите на пълните инжекциони взимат ли данни от ламбдата или работят по програма само от данните от дебитомера .Ако е второто както предполагам може би има нужда от настройка.Предполагам! Успех!
                    Фиат Стило 1.8 16V , с хладилна жабка.

                    Коментар


                      #11
                      мисля да сменя някои друг филтар да мина елкон и тогава вече ще мога да твардя пък и все пак 1.6 103 коня какво да очаквам и искам някои има ли стило и ако се сложи чип има ли смисал ако някои колега има или знае и е сигорен нека пише интересно ми е и мисля след време да сложа

                      Коментар

                      Working...
                      X