здр колеги кажете какво има в заграденото защото изпуска вода от там (сълзи)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат браво 1.4 12 проблем
Collapse
X
-
Re: фиат браво 1.4 12 проблем
Ако си мислиш ,че има термостат няма.Това е една алуминиева тръба по която върви охладителната течност.В другия си край също се вижда и там е единия от маркучите за радиатора.Щом сълзи ще иска смяна на гарнитурата между тази тръба и главата.Ако няма начин ,а мисля ,че няма да я демонтираш без да отстраняваш изпускателните колектори то внимавай със шпилките и гайките на колекторите защото стават бели.viktor88 написа:здр колеги кажете какво има в заграденото защото изпуска вода от там (сълзи)Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: фиат браво 1.4 12 проблем
да колега пробвах и гайките се отвиват заедно с шпилките и после не може да уплътни както трябва веднаж е сменяна тази гарнитура на изпускателния колектор а на тази тръба има ли някакво съединение и или гарнитураTornado написа:Ако си мислиш ,че има термостат няма.Това е една алуминиева тръба по която върви охладителната течност.В другия си край също се вижда и там е единия от маркучите за радиатора.Щом сълзи ще иска смяна на гарнитурата между тази тръба и главата.Ако няма начин ,а мисля ,че няма да я демонтираш без да отстраняваш изпускателните колектори то внимавай със шпилките и гайките на колекторите защото стават бели.viktor88 написа:здр колеги кажете какво има в заграденото защото изпуска вода от там (сълзи)
Коментар
-
Не знам в твоя случай някоя добавка за спиране на теч дали ще помогне да не разбутваш сега всичко около тази тръба.Има си гарнитури на местата където отвежда охладителната течност от главата.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
И при мен там сълзи и по магазините не можах да намеря гарнитура. За пръв път като свалях тая тръба гарнитурата беше нещо подобно на картон, не знам дали е оригиналната или някой я е правил. Тя тая тръба не знам нужно ли е да се маха, за да се сложи гарнитура, не знам ако се охлаби 4-5мм колкото да се пъхне гарнитурка дали няма да стане.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Състав и приложение:Оптимална комбинация от синтетични влакна свързани посредством високо температурно устойчив HNBR еластомер.Подходящ за употреба при масла, вода, пара, газ, солни разтвори, горива, алкохоли, органични и неорганични киселини, въглеводороди, смазочни и хладилни вещества.viktor88 написа:а този Клингирит издържа ли на вода да не стане някоя беля някаде на пътFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар