biser_as написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
кой е датчика за маслото на пунто гт
Collapse
X
-
Абе тва дали съм карал мноо ........... или не, не е от значениеjungleraver написа:
ми ок, ще те послушам...сигурно си карал мн повече...но кажи какво да сипя тогава???
Казах ти мойто мнение-сипи си синтетично масло 5В40, 5В50, 10В50, квот си избереш ........ и с качествена полусинтетика 10В40 ще е по-добре от минерално масло :D Ако те интересува марка и модел масло, което аз лично смятам за най-добро и подходящо, мое да ми пишеш на лично и ще ти споделя кви "размисли и страсти" имам по тематиката за подходящо масло за пунто ГТ Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 и не само
Коментар
-
Еее то всяко масло е хубаво да се сменя на 1 година (ако не си врътнал препоръчителните километри) Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 Между другото Кастрол нямат (поне тия дет се предлагат на пазара) естерни или двойно естерни синтетики-техните масла са хидрокрактнати масла на база петролни продукти, демек не са синтетични в истинския смисъл на думатаWhitePower написа:само едно не ми харесва че трябва да се сменя всяка година
иначе малата за мене са две Мотул и Кастрол - синтетики , естерни , двойно естерни ...но Не и минералните
Може в някой модели да ползват естери като добавки или поли-алфа-олефини, но са си на базата на петролни продукти :D Само да не ме разбереш погрешно :D , не казвам, че са лоши или нещо такова Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар