Може ли някой да ми каже как да закарам горивото от резорвара до двигателя.Проблема е следния колата ми остана без бензин,мислех си че имам поне до бензиностанцията да отида но уви,след като налях 15 литра все още не иска да тръгне.Помпата си работи но гориво не отива.1.7. Заглавието на нова тема трябва да е подходящо и описателно. Примери за лоши заглавия са: Помогнете ми, Заклещих се, Имам проблем, HELP: PROBLEM, ПОМОООЩ!!!!!!, Molqvi kajete ......., nqkoi znae li... и т.н. Пример за добри заглавия са: Проблем: Не мога да си отключа Tipo-то, Въпрос: как да си рестартирам ECU-то на Stilo-то, Link: Tipo/Tempra Workshop manual, RQ: DVD ePER Tipo и т.н. Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свърши бензина; Помпата работи, но не подкачва гориво
Collapse
X
-
И това пробвах,джуките ми се обърнаха от смученеeh4ev07 написа:щом е български не е от това. можеш да развиеш маркуча които идва от бензиновата помпа и влиза в бензиновата реика и да пробваш да дръпнеш все едно се опитваш да точиш бензин да може бензиновата помпа да се напълни с бензин и нещата да си тръгнат.
не става и не става.
Коментар
-
на канал е по удобно но и без канал ще се справиш вдигаш на крик задна дясна гума и лягаш отдолуnai7 написа:Май така ще трябва да се направи лошото е само че е на улицат а май за тази операция ще ми трябва канал.eh4ev07 написа:Моя съвет е да извадиш маркуча на входа на филтъра и да видиш какво е там положението като дадеш на контакт.
Коментар
-
Ako махна задната гума няма ли да е по удобно?или все е в ....eh4ev07 написа:на канал е по удобно но и без канал ще се справиш вдигаш на крик задна дясна гума и лягаш отдолуnai7 написа:Май така ще трябва да се направи лошото е само че е на улицат а май за тази операция ще ми трябва канал.eh4ev07 написа:Моя съвет е да извадиш маркуча на входа на филтъра и да видиш какво е там положението като дадеш на контакт.
Коментар
-
Аз задната гума не съм си играл да я отвивам защото няма да ми помогне кои знае колко но ти си решаваш като почнеш и ако решиш да я отвиеш ок. Даже и не свалям цялата пластмаса а отвивам външните винтове и я накланямnai7 написа:Ako махна задната гума няма ли да е по удобно?или все е в ....eh4ev07 написа:на канал е по удобно но и без канал ще се справиш вдигаш на крик задна дясна гума и лягаш отдолуnai7 написа:Май така ще трябва да се направи лошото е само че е на улицат а май за тази операция ще ми трябва канал.eh4ev07 написа:Моя съвет е да извадиш маркуча на входа на филтъра и да видиш какво е там положението като дадеш на контакт.

Коментар
-
Нищо не става колеги колата вече има 25 л бензин и пак не иска да качва,помпата работи само че не иска.Махнал съм тръбичката която отива към двигателя но не иска да хвърля бензин.Преди време един приятел беше я взел и "забравил да сложи бензин"получи се същата ситуация.Дойде един приятел и даде помпата на късо бензина веднага изхвърча,но мен ме е страх да не би да я изгоря.Някъкви други идеи имате ли.pakumba написа:пробвай да даваш на контакт 5-6-7 пъти, ще качи, но докато засмуче е така.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар