колега смени си радиаторчето и може да спреш да обезвъздушаваш вече и оборотите да спрат да играят щом при теб проблема е от това..не е толкова сложно за час и си готов
ето обещаните снимки,тази голямата букса я отворих и продухах и още немога да се нарадвам на оборотите http://prikachi.com/images/285/22832...надявам се и вашите проблеми да идват от нея и да съм Ви помогнал !
Колега аз я разгледах тая букса, ама има ли някакъв чалъм за разглобяването, да попитам, да не счупя нещо, че ми се вижда, че трудно ще се намери да си купя такава, ако я счупя.
колега не че съм я разглобил а просто я разделих (отворих) изкарах едната част от другата и я духнах че вътре беше ... отварянето става като се дръпне отстрани една пластмаса която "заключва" буксата да не се отвори сама
При мен проблема беше съштия. Решението: Бях на диагностика и излезна грешка при изчисляването на горивната смес, проблема идваше от клапана за бензиновите пари (намира се под десния калник) един от кабелите му беше изгнил, оправих го, след това не сам имал проблеми.
Точно до буксата на клапана (под калника).Те са два наребрени маркуча идващи от колекторните тръби в тях са кабелите за клапана. После ще снимам и ще кача снимки
Коментар