да, горивата определено имат отношение в цялата работа
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
fiat 1.8 16V разход на гориво
Collapse
X
-
Re: fiat 1.8 16V разход на гориво
Колега моята гореше около 12 / 100 газ . и отидох на газаджия и ся ми годи 10 смесено но и на моита от време на време и става нещо и гори повече може би като помачкам газта :D . Сега съм доволен хем пак си карам до към 5 000 оборота но падна разхода може и от времето да е може от газаджиятаmishoto написа:карам fiat bravo 1.8 16V и ми гори около 15 при нормално каране. Това ми се струва много. Ако може някой със същия двигател да ми сподели разхода сиFiat Brava 1.8 ELX 113 HP
BMW E46 2.0i 150 HP
Коментар
-
Re: fiat 1.8 16V разход на гориво
можеш само да се пукнеш от ядbiker_81 написа:Първи зависи как засичаш разхода.Ако е по стрелката значи не е точно засечен.Второ има два типа градско,едното е на тези на които им гори 8 в град,те карат по 6-10 км без да спират колата по околовръстното на 4 та и 5 та със 60 и после се хвалят колко са им икономични колите,ако твоето градско е такова значи имаш проблем.Нормалното градско е,тръгване на студена кола,каране 3-4-5 км и спиране ,престояване пак да изстине и пак такъв преход + няколко сфетофара,ако твоето е такова разхода ти е нормаленmishoto написа:карам fiat bravo 1.8 16V и ми гори около 15 при нормално каране. Това ми се струва много. Ако може някой със същия двигател да ми сподели разхода си
Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар