Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat tipo 1.6 IE придърпва

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat tipo 1.6 IE придърпва

    Здравейте, появи се проблем с моето типо,докато карам и колата придърпва.Дори когато отпусна малко по рязко газта и се получава леко придърпване,като най-силно се усеща на 2-ра и 3-та скорост между 2000-3000 оборота.Да не забравя че при загрята кола излиза сравнително голям пушек като на мн богата смес.Някой може ли да ми даде съвет къде е проблема???Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

    #2
    Re: Fiat tipo 1.6 IE

    ludaka1234 написа:
    Здравейте, появи се проблем с моето типо,докато карам и колата придърпва.Дори когато отпусна малко по рязко газта и се получава леко придърпване,като най-силно се усеща на 2-ра и 3-та скорост между 2000-3000 оборота.Да не забравя че при загрята кола излиза сравнително голям пушек като на мн богата смес.Някой може ли да ми даде съвет къде е проблема???
    ами богата смес ?

    Коментар


      #3
      възд. филтър, ТПС датчик, датчика за температурата на инжекциона, ламбда сонда.най добре на диагностика, иначе на проба-грешка.
      Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
      Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

      Коментар


        #4
        Къде да ида на диагностика тогава???

        Коментар


          #5
          тук не мога да ти помогна, нека колегите от София се включат и да ти препоръчат сервиз.диагностиката е около 30лв,ама ще разбереш какво и е на колата.
          Lancia Dedra 1.6 90ks- италианка с характер
          Fiat Uno 1.1 55ks Fire- супер здрава машина, вече бивша

          Коментар


            #6
            Като загрее придърпва ли или само като е студена, ако е само като е студена е датчика за температурата на инжекциона Намира се на входящия колектор
            Теоритиците си лаят, голфа си върви!

            Коментар


              #7
              Проблема е същият като на колегата fiat fan ,който е пуснал темата в форума за неговата кола- "Брава 1.6 16V придърпва, върви на тласъци".Дори като е загряла придърпва и имам същия проблем с оборотите от 2000 до 3000 прави проблем а ако я изръчкам мн яко не придърпва,обаче определено върви по-малко от обикновено колата.

              Коментар

              Working...
              X