ivchotr написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Странен проблем с оборотите
Collapse
X
-
Ми като сложа, че работи поне 15 минути на място всеки ден докато я размразя и като сложа, че минавам средно по 2,5 километра нормално е
. Вчера засякох 70 километра с 10 литра бензинТака оказа се, че не е нито от плочката, нито от този датчик. Вчера разглобихме супер много части (карбуратора и колекторите :D), за да сменя тампона между карбуратора и всмукателния колектор (мислехме, че от там смучи въздух и заради това играят оборотите), но пак никакъв резултат, утре ще си играя да видя дали нещо не сме свързали както трябва вакуумите. Ще пробвам центровката написана по-горе в темата и ще видя какво става. А чудя се какво е това диджиплекс, защото някакви кабели излизат от него(или влизат) :D , също и някакъв вакуум, с няква "джаджа":D дето отгоре и пише DIST. Ако някой може да ми каже какво прави тя ще съм му много благодарен...
П.П. Весело посрещане на празниците.
-
Щом проблема го прави само на бензин проблема е в бензиновата помпа,карбуратора или в клапана който пуска/спира бензина при превключване често се случва да се запуши или мембранките да отидат, според мене. Щом си подменил вече всучко около карбуратора виж помпата и клапана в какво състояние са.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар