От известно време имам следният проблем. При празен ход и спускане на наклон Бравото (1,2 82 кс) гасне. А когато е на място оборотите играят между 400-800 и в последствие изгасва. Ако някой е имал подобен проблем бих се радвал да сподели с мене неговото решение.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ниските обороти,
Collapse
X
-
Re: Проблем с ниските обороти,
много хора имат този проблем /прочети в раздел ’бензинови двигатели’’ и консултации./едностранно решение не знам да има. на елкон ходи ли. иначе обичайните заподозрени са МПХ, температурен датчикпровери си филтър въздуховоди. аз моята така я карах веднъж с разкачени въздуховоди и не държеше обороти и гаснеше. щом в движение ти гасне по лесно отколкото на място, може би от въздушната струя влиза повече въздух в ДВГ. Провери за да нямаш нещо скъсано или слаби връзки. ако не е от там отиди на елконSashi86 написа:От известно време имам следният проблем. При празен ход и спускане на наклон Бравото (1,2 82 кс) гасне. А когато е на място оборотите играят между 400-800 и в последствие изгасва. Ако някой е имал подобен проблем бих се радвал да сподели с мене неговото решение.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
-
Re: Проблем с ниските обороти,
И аз имах такъв проблем,един вакум беше излязъл !Sashi86 написа:От известно време имам следният проблем. При празен ход и спускане на наклон Бравото (1,2 82 кс) гасне. А когато е на място оборотите играят между 400-800 и в последствие изгасва. Ако някой е имал подобен проблем бих се радвал да сподели с мене неговото решение.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар