Rezko написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Разход Браво/Брава 1.4 12V
Collapse
X
-
-
Е аз не търся невроятно икономична кола,не очаквам и чудеса.Но от друга срана да харчи по 14/100 ще си е своего рода чудо за 1.4Разбрах за проблемите с този двигател и честно казано вече се колебая.Исках да е моно защото все пак газовата за него е 500лв.,а не 1500.Но ако е толкова често срещан прблем при този двигател по-добре да не рискувам та после да дам още 1000 за ремонт.Извинявам се че говоря само в цифри,но всеки си знае средствата с които разполага.Ако разполагах с повече нямаше да си купувам старото ,а новото бравоВсе пак мисля да го закарам на майстор да го прегледа преди да взема.Обаче просто не мога да си представя кой ще е тоя продавач,който ще даде да му отворят двигателя преди покупката Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
FIAT Bravo 1.4
Коментар
-
Rezko написа:Пич ако ще купуваш такъв мотор поискаи да ти свалят капака на клапанте и ако всички гърбици на вала са наред и мотора работи равномерно и не трака на студен двигател - взимай!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Rezko написа:Пич ако ще купуваш такъв мотор поискаи да ти свалят капака на клапанте и ако всички гърбици на вала са наред и мотора работи равномерно и не трака на студен двигател - взимай!
Коментар
-
Става....примерно и без смяна на гарнитурата нали???...даже тогава и за 4 минути ще стане да отвориш двигателя и да го затвориш
Храссс с отвеката и айдееее,Нищо работа с две думи.И принципно всеки автотърговец преди да си продаде колата в днешно време,ти предлага "-Желаете ли да отворя двигателя или не???"
А някои ще даде ли все пак един истински и смислен отговор на въпроса ми по същество?
FIAT Bravo 1.4
Коментар
-
И аз съм нов във форума и от скоро имам Марея 1,4 12V, ама цифрите за разхода са си съвсем верни. Живея в провинцията и работя наблизо, но ми е нужно да ползвам колата на малки разстояния, които са трудни или досадни за ходене пеша, та мисълта ми е, че разход 12-14 си го пере като "за отче наш" особено студена. Вярно, че не е бегачка, ама на градско се държи съвсем приемливо, а извънградско 120-130 км/ч - няма да я водя на състезание, я. Иначе се убедих, че за тия пари човек не може да си вземе по-прилична кола като съотношение на години, екстри, вървене и т.н. Возил съм се в голф и астра 1,4 - тия вдигат 120 км/ч само по нанадолно и с попътен вятър, а за 3000 лв. немските коли са на 102г.Колега, не я мисли колата, ако я уцелиш здрава си е съвсем прилична и особено за градски условия.
Коментар
-
Е то Бравото общо взето си е градски автомобил, малък и маневрен ако искаш нещо по-голямо вземай си Марея.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
niko_biki написа:А някои ще даде ли все пак един истински и смислен отговор на въпроса ми по същество?
Коментар
-
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=36992
абе колеги карам я тази кола 1.4 12 в вече 30 000 и не мога да разбера за какви глупости говорят некои разбирачи аз сам сменявал само масло и сам сипвал само бензин като изключим ремъци ролки водна помпа т.е косумативи .На светофарите се заслушвам да не е угаснала толкова е тиха какво е това клопане трескане и тн...... все пак карам от 1991fiat brava 12w 1.4 55kw
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар