Конденз от аспуха - тече вода, като от чешма!Малко конденз съм съгласен, ама то сутрин направо си тече!Браво 1.6Идеи ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Конденз от аспуха - тече вода, като от чешма!
Collapse
X
-
Re: конденз от аспуха-тече вода като от чешма!
Караш на пропан-бутан нали? :D.За такива водачи цената на кубик вода трябва да се намали с 50%.juliantomov написа:конденз от аспуха-тече вода като от чешма!Мало конденз съм сагласен ама то сутрин направо си тече!Браво 1.6Идеи ?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Значи и аз имам тоя проблем като я карам на къси разтояния тогава имам някакъв теч от ауспуха, също така доливам антифриз от време на време. Можеш ли ми каза колко струва смяната на такава гарнитура на главата ?andrey4848 написа:Провери ли нивото на антифриза, ако пада значи е гарнитурата на главата. Дано да не е това де.
Коментар
-
Това че тече много вода от ауспуха е много субективна преценка.За някой може да е много,а за друг да си е нормалният конденз който се получава при студено време и каране на къси разстояния.Така че не бързайте веднага да си сменяте гарнитурите,първо добре проверете дали наистина е нужно това.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар