Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с първоначалното палене на Браво2 1,4lpg

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

• nesa67
    отговори
    Kолега аз имах същия проблем. Стар бензин.Източих го налях нов и колата пали като нова.Колата ми е Фиат Идеа 1.4 lpg монтирано от мен,16вентила 95кончета. Успех и дано се оправи...
    Последна редакция от nesa67; 21.04.2019, 21:25.

Напиши коментар:

• lubo_Y10
    отговори
    Сега видях че пали когато го почерпиш и това може да е проблем с б. помпа.

Напиши коментар:

• lubo_Y10
    отговори
    Тези датчици могат да послъгват компа и да го правят да не работи добре ама чак да не може да запали ... Да ти кажа и аз; не газ. филтър а газовия клапан не ти затваря добре и ти пропуска газ в двигателя и при по продължителен престой ти пълни цилиндрите /удавя ти мотора/ и нема палене Смени си или ремонтирай газ. клапан.

Напиши коментар:

• Freshko69
    отговори
    Има ли друг температурен датчик освен този на термостата и МАП сензора които могат да лъжат беззиновия комп при първоначалното студено палене

Напиши коментар:

• Freshko69
    отговори
    Газовата е заводска Тартарини с изпарител не е с течна газ Изпарителя е нов

Напиши коментар:

• S_BANKOV
    отговори
    Дави се от течна газ

Напиши коментар:

• Freshko69
    отговори
    Вчера бях и при майстора за бензиновите дюзи тества ги ,каза че нямат проблем но пак ги пусна за почистване и отново същият резултат сутринта

Напиши коментар:

• Freshko69
    отговори
    Филтъра на газта преди редуктора е сменен а редуктора е нов В Аутотех1 бях наистина ми направиха много добро впечатление ,направиха ми адаптации като мислеха че там е причината но уви Проблема сякаш отива на недостиг на бензин защото като пръсна спрей за карбуратори преди палене и колата заработва от раз

Напиши коментар:

• banski starec
    отговори
    Freshko69 написа: Преглед на мнението
    Разхода е перфектен върви нормално и на бензин и на гаэ.
    Ако му меша бензина и газта, не би ли следвало да работи постоянно зле на бензин, а не само при първото палене

Напиши коментар:

• Stefanaki
    отговори
    Freshko69 написа: Преглед на мнението
    Помагате ако можете
    Отиди да ти сменят газовия филтър, който е преди редуктора. Вероятно той е запушен и не затваря добре.

Напиши коментар:

• angels
    отговори
    Колега ако си от Варна отиди при Иво от Аутотех 1 ... за мен те са едни от малкото, които знаят какво правят, особенно по италианките. Координатите им ги има в интернет.

Напиши коментар:

• ivan_pop
    отговори
    Спри газта от крана на бутилката или изгори газта докрай.След това покарай само на бензин 50-100 км. и виж какъв ще е резултата.Ако резултата е положителен,ела да ти оправя газовата!

Напиши коментар:

• banski starec
    отговори
    При мене ситуацията е почти същата като при теб, с разликата че мога да запаля на газ от първия път и мотора работи стабилно и след като поработи минута да речем и я пусна на бензин, няма проблем вече и с бензина. след първото палене мога да я запаля на бензин още 100 пъти безпроблемно. когато изстине мотора обаче, пак се появява проблема. На две диагностики я карах и единственото което разбрах е цитирам "Бате тва върви на утрепия, нищо му нема".Аз имам съмнения за нещо с горивото примерно налягяне или някой темп. датчик. Пиши тука ако я оправите. Аз мойта така си я взех и си мислех че пали лошо защото не е палена дълго време, ама не. сменил съм свещи и една бобина че беше пукната

Напиши коментар:

• Freshko69
    отговори
    Помагате ако можете

Напиши коментар:

• Freshko69
    отговори
    Моите проблеми продължава с пълна сила Почиствах дросела,направиха ми адаптацията с точната техника във В арна и на сутринта непаленето още по эле

Напиши коментар:

Working...
X