Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с първоначалното палене на Браво2 1,4lpg
Collapse
X
-
Аварийно на гаэ не мога да паля ,фабричниагаэ е или поне не знам Когато престои около 6часа даже и да е топло проблема е налице а эа иэпускателите не съм забелязал, аэ притежавам колата от 2месеца това се появи от 10дена
-
Имам няколко въпроса... При външна температура над 20 градуса колата пали ли от първия път при положение че не е палена примерно от 8 часа (работен ден или като цяло лятото работи ли по добре
).? На газ аварийно пали ли безпроблемно без отношение към темп. на въздуха.?Случайно да имаш някакви проблеми със изпускателния колектор, примерно да е спукан?Последна редакция от banski starec; 07.04.2019, 02:26.
Напиши коментар:
-
Проблем с първоначалното палене на Браво2 1,4lpg
Сутрин 3,4 въртенета нищо След като запали после стабилизира эа5сек,припатква и угасва така няколко пъти докато заработи стабилно Смених цялата кошница на бензиновата помпа,,Bosch ,,МАП сенэора, датчик на охл течност и нищо След това цял ден няма проблеми Гаэта е заводска всяко палене е първо на бензин.Чекът не светва и,,майсторите,,не намират нищо Разхода е перфектен върви нормално и на бензин и на гаэ.Етикети: –
Реклама
Collapse

Напиши коментар: