u_bo написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с фиат добло 16.16в-2003г.
Collapse
X
-
Колеги искам дави попитам за компютара на добото.четох че от нагряването от двигателя почвали да правят проблеми.и реших да изолирам малко топлината.подложих под компютара 6мм.текстолит за да изолирам топлината.но го направих плътно по долната част на компютара дори и вдълбах гуменото оплатнение което е под комютара.и от долу компютара се затвори изцяло.интерисуваме трябва ли да има някакъв луфт между компютара и текстолита за да се охлажда или няма проблем да е така.демек няма нужда от охлаждане отдолу.
Коментар
-
u_bo
Ти не искаш да помогнеш на колегите - за да не се натресат на кофти сервиз, а очакваш всичко да ти се каже ?!?!......що за текстолит си сложил? параметри?Purish написа:нека да него казвам ..............
Коментар
-
почти всички сервизи за кофти.на мен като неса помогнали може на други да помогнат.кажими читав сервиз в пловдив.не само за фиат.ас назнам такъв.доста коли съм сменил и то най различни марки.ималсъм много проблеми и повичето проблеми съм сиги решавал сам защото пи сервизире немогат даги решат.просто хората които работят по сервизите на 90% нищо нестава от тях.и за това немисля че е хубаво дасе казва кой майстор е добър и кои не.НЯМА ДОБРИ МАЙСТОРИ..неможах да разбера трябва ли дасе охлажда компа .или може и така дасиго карам.u_bo написа:Ти не искаш да помогнеш на колегите - за да не се натресат на кофти сервиз, а очакваш всичко да ти се каже ?!?!......що за текстолит си сложил? параметри?Purish написа:нека да него казвам ..............
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар