Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 2.0 16v Като загрее губи мощност

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Fiat Coupe 2.0 16v Като загрее губи мощност

    Колеги, някой има ли идея защо сутрин като запаля колата има мощност а като загрее от 140 коня става 90 ?!? Има проблем с оборотите карам я с изключено стъпково моторче , защото като е включено се самофорсира или гасне а така с изключено като е студена гасне а като загрее ги държи. Пробвах с друго моторче - по зле станаха нещата. И ми гори не малко масло... Има ли вероятност загубата на мощност да е свързана с кабелите на свещите ? Има и замисляне като подам газ в началото. И на газ и на бензин са еднакви проблемите.

    #2
    Ако от 140 ставаше на 95 имам идея, ама още 5 на долу не знам къде се губят. На първо време си поправи стъпковото моторче, не можеш да караш без него и да ти е наред колата. Свети ли ти чек-а на таблото ? Диагностика някаква правена ли е, ако да - какви грешки дава ? Свещите как са - нови/стари, топлинното число дали отговаря за този модел двигател ?
    Fiat Coupe 1.8

    Поведението на пътя е ПРЯКО отражение на възпитанието на всеки водач.

    Коментар


      #3
      Ами свети да, едно червено като инжекторче и на газ и на бензин да я карам, а свещите са нови на няколко месеца NJK според модела който е даден в характеристиките на колата в интернет а диагностика не съм и правил.

      Коментар


        #4
        minimalist написа:
        ... а диагностика не съм и правил.
        От тука се почва
        punto HGT

        Коментар


          #5
          Ясно... там ще си покаже

          Коментар

          Working...
          X