Интересно ми е колко струва смяната и частите?Колата е с двигател 1.1 , без клима и с ел хидравлика.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко ли ще ми струва смяната на анг. ремък на Пандата?
Collapse
X
-
Купил съм си ремък колега , Текнорот (или нещо такова) , става ли да го монтирате него + ролка от вас и каква ще е цената в този случай? Ако не става , не е проблем , цената ме устройва , а моя ремък ще си го пазя за следващия път евентуално , само кажи кога да докарам колата или да звъня да се уговоря с някой? И ако всичко е от вас , гаранция давате ли някаква?Mury написа:Ремък и ролка.snaiperisto написа:Какво включват "частите" колега? За Пандата питам? А и двигателя е 1.1 кубика.Mury написа:

Коментар
-
В този случай се обади на посочените телефони в темата,приемчика ще ти даде цена.snaiperisto написа:Купил съм си ремък колега , Текнорот (или нещо такова) , става ли да го монтирате него + ролка от вас и каква ще е цената в този случай? Ако не става , не е проблем , цената ме устройва , а моя ремък ще си го пазя за следващия път евентуално , само кажи кога да докарам колата или да звъня да се уговоря с някой? И ако всичко е от вас , гаранция давате ли някаква?Mury написа:Ремък и ролка.snaiperisto написа:Какво включват "частите" колега? За Пандата питам? А и двигателя е 1.1 кубика.Mury написа:

Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар