Не ми светят диодите във въпросната конзола. Някой има ли идея как се демонтира, или да хващам една по-голяма отвертка и да пробвам
развива се със шестограм номер - 3
за тук ви трябва глух ключ номер -10
Много тегаво... две къси видии (тип кръстата отвертка), заради които трябва да се свалят седалките (ако решите да ги развивате ще разберете защо
Отново кръстати видии...Сега идва и редът на четирите винта със шестограм номер - 4 от горния пост на колегата (на снимките в него са посочени къде се намират). След тези стъпки се отстранява кората закриваща "ръчната", след това барчето се освобождава с лек напън (надолу). Разкача се буксата на запалката и вече може да го "разкарате" да не ви се пречка. Подсветката на врътките за парното и климатика се състои от 4 на брой малки крушки с мощност 0,8 вата (поне на при мен бяха с такава щампа). Три от четири бяха изгорели и направо ги замених с бели светодиоди със същия цокъл.
Това е резултата...На врътките има оранжеви светловоди, които трябва да се махнат за да светят в желана от вас светлина.
Този вече е освободен от мястото оградено със зелен цвят.Сега идва и реда на въпросната конзола, заради която започнах цялата галимация...
Местата, които съм оградил с червено има по един винт със шестограм номер - 4 (въпросните винтове не се виждат на снимката - щот’ съм много хитър фотограф
Развивате тези винтове и ще стигнете до платката. Ако някой бутон или нещо друго не ви работи (огледайте спойките). При мен имаше спукани на светодиодите и затова половината не светиха. Ако решите да ги сменяте с друг цвят, знайте че освен запоени са и лепени за платката. Аз моите ги отчупих с закривени клещи и си запоих бели диоди.
Това са оригиналните - червени.
Това вече са подменените - бели светодиоди 
Коментар