Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Схема на цветовете на жиците под пасажерската седалка-Стило

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Схема на цветовете на жиците под пасажерската седалка-Стило

    Колеги помагайте. Трябват ми снимки или схема на цветовете на жиците под пасажерската седалка. Работата е много на зор.Грешен раздел -> ПреместенаЗаглавието на нова тема трябва да е ясно и описателноМодераторски екип на fiat-bg.org

    #2
    Аутодата погледни.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      може да триете темата

      Коментар


        #4
        Гледам, че един час след като си поискал темата да бъде изтрита, си пуснал нова тема за същото.Та понеже не става ясно дали си намерил търсената информация (пък и е малко тъпо темата да остане в този вид), ето кабелите с отрязани куплунзи и вързани с лустер клеми. Предполагам, че на всички модели е така, за всеки случай - тези са на Стило 1.9 JTD 2002 г.
        Прикачени файлове
        FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

        Коментар


          #5
          Извинявам се и на екипа и на потребителите, понеже пуснах темата от телефона явно се е дублирала. От снимките на колегата Pecho виждам, че има несъответствия в цветовете на жиците, аз си реших проблема по метода на проба-грешка и добре че съм имал солидна доза късмет не успях да задействам еърбега в седалката. Както и да е, досадната грешка е елиминирана.ПП. за пояснение към горното - двете жици (червена и кафява/черна) са за датчика на колана - дали е сложен или не.От другите две тройки жици едната идва от кантара на седалка (при повреден кантар вижте схемите в тази тема - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88195 ), другата е за пиропатрона в седалката, точно с тези жици внимавайте.

          Коментар

          Working...
          X