perlsite написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алармата
Collapse
X
-
Според мен пък е "абсурд" да хваща достанционното от три метра! Не съм срещал друг такъв атомобил, а някога се занимавах с монтаж на аларми и централни заключвания. Това за пестенето на ток е глупост-защо не са ти направили дистанционните за телевизора да ловят на един метър, че да седиш на едно столче пред него и да си цъкаш каналите? С подходяща апаратура кода може да се прихване и на 100 метра без значение дали дистанционното излъчва слабо, или не. Свърши ми мастилото да пиша, пак ще повторя. Проблеът е, или в приемника и неговата антена най-често, или предавател с разцентрована честота, или слаба батерия. Изписах достатъчно, мисля да поспра.
Frontera Sport, X20SE март 1998
-
И на мен ми струваше странно на всички до една Брава и Браво да са им изгорели дръжките на вратите, но уви-факт!perlsite написа:Очевидно на 99% от хората с Марея са ни дефектни ФИАТ алармите (имобилайзера)
Иначе на почти всички да са ни разтроени приемниците/предавателите не ми се струва логично
За другите неща винаги може да се спори, за това няма и да ги зачеквам като тема 
В заключение само искам да кажа, че може да си оправите обхвата, ако ви дразни да е 2-3 метра от колата. Такава ми беше и идеята на обясненията по-горе-да помогна.
Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Здравейте отскоро притежавам Фиат Пунто с фабрична аларма и имам един въпрос. Защо работи само когато тя си иска?!?!? Ако се включи след това единствено може да се изключи с ключа. Батерията на дистанционното е нова, максимално близко съм до автомобила /направо сам се залепил за стъклото/ А когато си реши си работи без проблем. Вече ме е страх да я пускам.
Някой може ли да даде някакъв съвет.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар