todorshalev написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оригинален субуфер на Punto II не тръгва-решено!
Collapse
X
-
Колега понеже виждам че си на ти с буферчето в Пунтака,имам един но искам да го сложа в Ипсилона,ако правилно съм разбрал,трябва да му пусна постоянни + и - и един плюс през контакт от синия кабел на евро буксата,два сигнала от задните колони и би трябвало да тръгне ????????????? Ще съм благодарен ако ми окажеш помощ,с някоя схема например
П.С.Хубаво е да взема и буксата на буферчето,та да мога да си наредя кабелите хубаво нали ?????
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
-
Мда що годе го знам
напълно си ме разбрал би трябвало при това свързване да работиако не си с оригинално радио ами с някакво друго и то има чинчове (изходи за усилвател) те съветвам на тях да си вържеш буферчето (аз бях така)за буксата да хубаво е да я има и нея ако не ми пиши имам нещо в предвитПС: схемичка ще ти дам утре че сега пиша от телефона (работя)ако не се справиш просто ела на някоя среща на форума и ще помогна
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Демек,ако има чинчове вместо сигнал от колоните да го взема оттам ????? Сигурно ще се справя,само ако имаш схемата и да има цветовете на кабелите,буксата ще я намеря може биtodorshalev написа:Мда що годе го знам
напълно си ме разбрал би трябвало при това свързване да работиако не си с оригинално радио ами с някакво друго и то има чинчове (изходи за усилвател) те съветвам на тях да си вържеш буферчето (аз бях така)за буксата да хубаво е да я има и нея ако не ми пиши имам нещо в предвитПС: схемичка ще ти дам утре че сега пиша от телефона (работя)ако не се справиш просто ела на някоя среща на форума и ще помогна
Благодаря предварително
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
да вземи си сигнал от чинчовете по добре е схемата нещо немога да я намеря ама дръпни си ръководството за пунто (на предишната страница има линк) и там са показани и цветоветеMury написа:Демек,ако има чинчове вместо сигнал от колоните да го взема оттам ????? Сигурно ще се справя,само ако имаш схемата и да има цветовете на кабелите,буксата ще я намеря може биtodorshalev написа:Мда що годе го знам
Благодаря предварително
Коментар
-
За съжаление линка вече не работи,иначе още вчера щях да съм го дръпналtodorshalev написа:да вземи си сигнал от чинчовете по добре е схемата нещо немога да я намеря ама дръпни си ръководството за пунто (на предишната страница има линк) и там са показани и цветоветеMury написа:Демек,ако има чинчове вместо сигнал от колоните да го взема оттам ????? Сигурно ще се справя,само ако имаш схемата и да има цветовете на кабелите,буксата ще я намеря може биtodorshalev написа:Мда що годе го знам
Благодаря предварително

Сега се зарових в менюалите ми в сервиза,и се оказа че имам схемата,пък и за късмет имаме в сервиза клиентско Пунто спортинг с уферче,премерих всичко и ми стана ясно.Учуден съм италианците колко просто са го направили,учудващо за тях.Сега трябва само да отнема на жената Ипсилона и да и го монтирам
Огромни благодарности на Тошко за помощта,евала
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Коментар
-
молимMury написа:За съжаление линка вече не работи,иначе още вчера щях да съм го дръпнал
Сега се зарових в менюалите ми в сервиза,и се оказа че имам схемата,пък и за късмет имаме в сервиза клиентско Пунто спортинг с уферче,премерих всичко и ми стана ясно.Учуден съм италианците колко просто са го направили,учудващо за тях.Сега трябва само да отнема на жената Ипсилона и да и го монтирам
Огромни благодарности на Тошко за помощта,евала

ще чакам да черпиш тогава м/у другото наистина са го направили изключително елементарно Буферчето (ако не намериш букса мисля че имам)аз като монтирах моето колко изчетох докато го монтирам и накрая всичко заспаПС:искам снимка как седи в Ипсилона послеПС2: ето нов линк ръководство
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар