Някой знае ли откаде мога да си купя дисплей за cd Pioneer DEH-9300SD?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
cd pioneer DEH-9300SD
Collapse
X
-
В голям филм си се вкарал пич. Той дисплея тук ще ти излезе колкото целия DEH-9300 втора употреба. Иначе вариант eBay или евентуално да търсиш повреден плейър и да му ползваш само панела.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
То за още 100-на лева цял работещ плейър втора ръка се намират вече(конкретния модел). Но и това с Авител е вариант ако те устройва цената.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Това си е специфична част, която не се намира на път и под път. Виж послушай съвета на колегата Банков, знае ли човек може пък от там да "изскочи заека"
.
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Цяло, счупено, само панел, в зависимост от това какво са "намерили в храстите".Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
Честно казано, не съм особено учуден. Не е много разпространен модел, а и твърде кратко се продаваше и то предимно по специализираните Car-Audio центрове. Все пак не се отчайвай и продължавай да търсиш, в краен случай ти остава офертата на "Авител".ilian4o88 написа:нищо и на горубляне
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар