Олелее...колко съм зле..така механично да действам ... извинявам се.Ето го линка: http://kingsco.en.alibaba.com/produc...1.htmlДаже писах на продавача и чакам отговор за цени и доставка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дневни светлини (LED) за Мареа
Collapse
X
-
То като модел добре,ама едва ли ще си поръчаш точно от там.Освен ако не направим обща поръчка за форумаkazan написа:Олелее...колко съм зле..така механично да действам ... извинявам се.Ето го линка: http://kingsco.en.alibaba.com/produc...D_SKD_011.htmlMinimum Order Quantity: 50 Set/Sets
Коментар
-
Няма да ти мине номера Краси.А съм с лед на халогените и 2 пъти съм минавал метър,поради факта че единият измежду проверяващите излиза познат .До ся да съм изял акта.Обяснението,че там не ми е халоген а е лед и го ползвам за дневни светлини НЕ МИНАВА.Полийсмена ми показва закона,как халогените са само за мъгла и дъжд и т.н.Пояснявам,че 2 пъти са ме спирали само и специално за това че ми пуснати халогените.Отделно спиране за проверка на документи са ми правили забележка само.Сега съм ги изключил и не ги ползвам изобщо...FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
За лед светлините не ти трябва DRL модул.Стига сте се заблуждавали.......Връзва се към габарити.Така или иначе от ключа ти ги гаси.Самите светлини ако са хубави си имат кабел който се вързва да къси светлини да може да гаси лед светлините,когато си на къси.veselin10 написа:Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Горната снимка е на фабричен ЛЕД на Сузуки суифт.Нямам намерение да вадя самата крушка и да заменя само нея с ЛЕД Н1 такава.Мисля да махна целия халоген и да бодна такива кръгли светлини.Тия продълговатите не ме радват и не мога да им намеря място за монтаж.Ако евентуално не ги слагам на мястото на халогените,пак ще си търся някакви кръгли ЛЕД ове.
Коментар
-
Колега, не се заблуждавам! Щом съм го написал искам да ми се палят и гасят автоматично само дневните LED светлини. Без габарити и всякакви други светлини по интериора и екстериора.galinchooo написа:За лед светлините не ти трябва DRL модул.Стига сте се заблуждавали.......Връзва се към габарити.Така или иначе от ключа ти ги гаси.Самите светлини ако са хубави си имат кабел който се вързва да къси светлини да може да гаси лед светлините,когато си на къси.veselin10 написа:Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Като си по свободен мини да я огледам тая марея.Няма начин да не може да се монтират лед светлини.В каталога за проблемни коли за лед,дават само пунто мк2,3.За браво/а,мареа няма ядове....krasio_79bs написа:Горната снимка е на фабричен ЛЕД на Сузуки суифт.Нямам намерение да вадя самата крушка и да заменя само нея с ЛЕД Н1 такава.Мисля да махна целия халоген и да бодна такива кръгли светлини.Тия продълговатите не ме радват и не мога да им намеря място за монтаж.Ако евентуално не ги слагам на мястото на халогените,пак ще си търся някакви кръгли ЛЕД ове.FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
Щом така искаш пак има решение.Вързват се през контакт....Светят когато си на контакт без да пускаш фарове и т.н..Няма да ти пречат на паленето(10W са все пак).А ако искаш да ти ги гаси докато въртиш на стартер(както са фаровете оригинално) има си на боша такова захранване през контакт което на стартер изчезва и като пуснеш стартера се появява пак.Когато изгасиш двигателя се изгасят и лед светлините.veselin10 написа:Колега, не се заблуждавам! Щом съм го написал искам да ми се палят и гасят автоматично само дневните LED светлини. Без габарити и всякакви други светлини по интериора и екстериора.galinchooo написа:За лед светлините не ти трябва DRL модул.Стига сте се заблуждавали.......Връзва се към габарити.Така или иначе от ключа ти ги гаси.Самите светлини ако са хубави си имат кабел който се вързва да къси светлини да може да гаси лед светлините,когато си на къси.veselin10 написа:Е дайте предложение от къде да си купя LED светлини и DRL модул за управлението им ....FIAT BRADVA 1,6 с няколко вентила
Коментар
-
и аз това казвамkrasio_79bs написа:При положение ,че все още не е изяснено колко са легални тия светлини,едва ли ще има 50 човека за обща поръчка.....
иначе го мислех и тоя номер с халогените защото аз така или иначе нямам и ще се реже бронята. ако го гласуват и одобрят ще има дефицит на държачите на халогените по моргите
А колкото до халогените не знам как ги гледат тия куки ама аз като пътувам ми прави впечатление че куцо, кьораво и сакато което има халогени си кара с пуснати. Градско, извънградско няма значение. Даже засичам често и как коли с пуснали халогени минават покрай патрулки и никой не ги спира. Почнах да се чудя дали не са го премахнали отва от закона.аз на старата имах и 1 път ги пуснах и ме спряха. Минах без акт де но ме спряха. На сегашната даже нямам
Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
182A4.000 IAW49F
LPG - Lovato EasyFast
----------------------------
"Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар