benzol написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за парктроник на Марея комби
Collapse
X
-
е не може ли само да боядисаш сензорите в същия цвят и готово а поне имаш ли на идея къде да се сложат?Airfan написа:Боядисана ми е преди няма и година, жал ми е да дупча бронята и да я боядисвам пак заради едни сензори, че черни не ми харесват...benzol написа:а на Мареата няма ли да слагаш че и аз съм се навил
Коментар
-
Не съм го мислил още, ама ако си решил, ще го измислим за теб. Монтажът после е елементарен.benzol написа:е не може ли само да боядисаш сензорите в същия цвят и готово а поне имаш ли на идея къде да се сложат?Airfan написа:Боядисана ми е преди няма и година, жал ми е да дупча бронята и да я боядисвам пак заради едни сензори, че черни не ми харесват...benzol написа:а на Мареата няма ли да слагаш че и аз съм се навил
Коментар
-
еми аз към вторник-сряда мисля да си взема и после може да го по-умуваме малкоAirfan написа:Не съм го мислил още, ама ако си решил, ще го измислим за теб. Монтажът после е елементарен.benzol написа:е не може ли само да боядисаш сензорите в същия цвят и готово а поне имаш ли на идея къде да се сложат?Airfan написа:Боядисана ми е преди няма и година, жал ми е да дупча бронята и да я боядисвам пак заради едни сензори, че черни не ми харесват...benzol написа:а на Мареата няма ли да слагаш че и аз съм се навил
Коментар
-
Идеален си. Крайните може би могат още мъничко да мръднат в страни. Отгоре над буфера си остави радиуса на отвора + 2 мм, за да има разстояние малко от датчика до буфера. И виж отзад преди да дупчиш да не ти пречи нещо.benzol написа:така вече си купих парктроника ето къде мисля да го монтирам,ще чакам за мнения да видим дали е добре
Коментар
-
А парктроник с бели датчици има ли?benzol написа:ето какво сътворих днеска,пробвах го горе долу разликата от другата кола е към 20см което е добре нито много близко нито много далече остана да го пробвам дали засича бордюрите и други малки неравностиFiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power
Коментар
-
То станало като истинскоdobrujanetza написа:А парктроник с бели датчици има ли?benzol написа:ето какво сътворих днеска,пробвах го горе долу разликата от другата кола е към 20см което е добре нито много близко нито много далече остана да го пробвам дали засича бордюрите и други малки неравности
Колкото до белите датчици интересно защо освен черните и сивите всички цветни са по-скъпи, може би защото пластмасите от които ги изработват са или сиви или черни, а другите ги боядисват, но разликата в цената е осезаема.
FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
е па то си е истинско Yellow_Flash_Colorz_PDT_05NikMar написа:То станало като истинскоdobrujanetza написа:А парктроник с бели датчици има ли?benzol написа:ето какво сътворих днеска,пробвах го горе долу разликата от другата кола е към 20см което е добре нито много близко нито много далече остана да го пробвам дали засича бордюрите и други малки неравности
Колкото до белите датчици интересно защо освен черните и сивите всички цветни са по-скъпи, може би защото пластмасите от които ги изработват са или сиви или черни, а другите ги боядисват, но разликата в цената е осезаема.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар