Колеги дайте помощ .... търся схемата на адаптера към програмата Visa UniScan .... ще съм много благодарен на всеки който помогне ... А програмата е за http://www.motronic.ru/obor/uniscan/uniscan.htm
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Visa UniScan
Collapse
X
-
Ами ... това е един от сайтовете на който има описание ... Ще поровя и за други ... друг 1 А иначе прогграмката се инсталира на компютър /въвви и на 386 с 8МВ/, но с два СОМ порта, и изисква адаптерите описани по-горе ... В момента се разработва адаптер за USB и нова версиа на програмата .... но още не е готова ....hf hpe написа:абе може ли да ме просветлите малко какво е това VISA UniscanTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
значи това което аз съм гледал при работата с апаратурата за която аз говоря, екрана и мен’тата изглеждат точно като вторият линк който си дал ти http://www.autodiagnos.com.ua/Oborud...iscan.htmlта това означава ли че на комп’търа който ми предлагат има съответните адаптори и само трябва да се качи софтуераи този софтуер намира ли се свободно???ivo написа:Ами ... това е един от сайтовете на който има описание ... Ще поровя и за други ... друг 1 А иначе прогграмката се инсталира на компютър /въвви и на 386 с 8МВ/, но с два СОМ порта, и изисква адаптерите описани по-горе ... В момента се разработва адаптер за USB и нова версиа на програмата .... но още не е готова ....hf hpe написа:абе може ли да ме просветлите малко какво е това VISA Uniscan
Коментар
-
Ами .. незнам какво ти предлагат ... но компа трябва да има два СОМ порта / за версията на адаптора който съм показал по-горе .../ и адаптора е отделна ’кутйка’ е букса за компа - 2бр. и кабел към колата ...hf hpe написа:та това означава ли че на комп’търа който ми предлагат има съответните адапториАми .. аз го имам ...hf hpe написа:този софтуер намира ли се свободно???
но без адаптора .... само си го имам ...
Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
да желязото има 2 ком портаосвен да го взема и да пробвам да кача твоя софтуери друг въпрос този софтуер под виндоус ли работи или ДОСivo написа:Ами .. незнам какво ти предлагат ... но компа трябва да има два СОМ порта / за версията на адаптора който съм показал по-горе .../ и адаптора е отделна ’кутйка’ е букса за компа - 2бр. и кабел към колата ...hf hpe написа:та това означава ли че на комп’търа който ми предлагат има съответните адапториАми .. аз го имам ...hf hpe написа:този софтуер намира ли се свободно???
но без адаптора .... само си го имам ... 
Коментар
-
Имам съмнения под Вин 95,98 ... които всъщност са почти ДОС ... но без да съм опитал не казвам ...Знам че няма никакви изисквания спрямо машината ... и най слаба върши идеална работа - само портовете да са два ...hf hpe написа:друг въпрос този софтуер под виндоус ли работи или ДОСTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Софтуера на visa-uniscan 1.83 /и други/ може да се изтегли от тук:http://www.minsk555.narod.ru/software.htmTempra 1.8 i.e. SX SW 1995 г.
двигател 836А5.000 MPI-WEBER- MARELLI IAW 8F
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар