Това не може да се каже. Защото ако приемем че отнема 4% то.1. Имаме двг 60кс. - значи алтернатора ще изяде 2.4кс.2. Имаме двг 200кс - тук трябва да изяде 8кс. Защо при положение, че ел консуматорите са горе долу същите. Нали разбираш, не става. Не може да се каже колко к.с. яде. По-скоро може да се каже, че фаровете със техните 110W вдигат разхода с еди си колко, което си е точно число, но не знам колко.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли алтернатора да се ползва като ел. мотор
Collapse
X
-
nedialk00
muns61 написа:Бърза сметка:90А х 14V = 1260W х 1,36 = 1,701 конски сили.Това ти е максималното натоварване на генератора.Като ти чета темите, май се чудиш какво да правиш. Няма ли сняг за чистене?
Коментар
-
Защото нямам финансова възможност за друга кола....И стига с тея глупости що не сме си взимали нови коли...тебе жена ти като те ядосва защо не я смениш..със сигурност ще е по-добре за здравето ти...Извинявай, нищо лично ама ми писна квото и да питам всеки да казва "Вземи си нова кола" Така ми казвахте и за климатика да си взема нова кола ама не си взех ами си го сложих и съм доволен от направеното....И кво като взема кола...някоя гробница за 2000 лева и 500 лева такси докато влезе в движение + 10 пати по висок данък от моя сега + всевъзможни първоначални ремонти....кое му е по евтиното.dudulia написа:Ако търсиш мощност защо не смениш колата? Със сигурност ще ти излезне по-евтино.Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Колега, това дето го мислиш става, ама едно нитро ще ти върши по-добра работа
Не се занимавай с глупости. Като искаш да караш на ток, слагай моторче от електрокарче, пълни багажника с акумулатори и ... или закачай за жиците на тролея и ще ходиш като маршрутка. - майтап бе, не се засягай. Няма да извлечеш абсолютно никаква полза от това да си ползваш алтернатора като електромотор. И аз съм се замислял за варианта с ел. мотори на задните колела, тъкмо ще стане 4х4 :D ама са много пари и озаконяване. Губи ми се ефекта от файдата да има полза от келепира. Абе танто за кукуригу, това е.
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Не трябва заден мост, слагат се директно на носачите по един ел. мотор. Но това си е промяна на конструкцията - значи се озаконява. Не сменяш гуми, а правиш реално промяна в ходовата част. Стане ли беля, дори тези промени да нямат нкаква "вина", автоматично ставаш виновен за управление на технически неизправно МПС, защото ходовата част не отговаря на фабричните параметри. Но това са подробности.mitkosoft написа:че за кво ше го озаконяваш кой ще знае че караш с електромотори....по скоро трудното е да си преправи задницата...предполагам тряа да се сложи заден мост от кола 4х4Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Е, тя работата накрая до KERS ще стигне...http://www.google.bg/search?q=kers&h...w=1280&bih=683Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Ето ти и електромотор 7 киловата:http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...eq_70_55_.htmlПредпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
колега дай идея къде може да се прикрепи към задвижването и веднага го взимамmuns61 написа:Ето ти и електромотор 7 киловата:http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...eq_70_55_.html
Fiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Миткооо, Митко... Ако нещата бяха толкова прости, отдавна да са направени... Освен тези мотори, поне 2, са ти необходими контролери за управление, които са по-скъпи от моторите. Батерии - литий-полимер, или литий-желязо-полимер. Струват доста. Зарядно устройство за батериите - и то доста скъпо.А и този мотор е само пример, не е за тази цел. Подходящите са доста скъпи.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар