здр.искам да попитам как да си направа километража да свети друг цвят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
как да смена цвета на километража
Collapse
X
-
Re: как да смена цвета на километража
В какво искаш да свети???? С бленда няма да стане, с цветни крушки също, ако искаш мога да ти дам едно табло да си експериментираш ама не се надявай много.ilian4o88 написа:здр.искам да попитам как да си направа километража да свети друг цвятКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
Re: как да смена цвета на километража
син цвятS_BANKOV написа:В какво искаш да свети???? С бленда няма да стане, с цветни крушки също, ако искаш мога да ти дам едно табло да си експериментираш ама не се надявай много.ilian4o88 написа:здр.искам да попитам как да си направа километража да свети друг цвят"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Re: кола
не се ли продават някви подсветки с други цветовеkluchar написа:На Браво ли подсветката е зелена и ако смениш цвета трябва нея да смениш иначе може да ги смениш диодите крушките ама трябва да махнеш зеленото фолио а то върви с буквите и циферблата"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Re: кола
Продават се ама преди да си ги купиш трябва да си ги поръчаш,ilian4o88 написа:не се ли продават някви подсветки с други цветовеkluchar написа:На Браво ли подсветката е зелена и ако смениш цвета трябва нея да смениш иначе може да ги смениш диодите крушките ама трябва да махнеш зеленото фолио а то върви с буквите и циферблата
има вариант да се скенират и да се отпечата на цветно фолио.
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
ето ти лйнк към страницата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E4%E8%EE%E4%E8 според мен добре се е получило стига да ти се занимаваbenzol написа:погледни в туниг раздела вчера там гледах точно такава тема за туниг на табло мисля че беше на 1-2 страница
Коментар
-
колегата готино го е направил бих се занимавал ама да не прееба нещо таблото и после да тарса новоbenzol написа:ето ти лйнк към страницата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E4%E8%EE%E4%E8 според мен добре се е получило стига да ти се занимаваbenzol написа:погледни в туниг раздела вчера там гледах точно такава тема за туниг на табло мисля че беше на 1-2 страница
"Мощността определя с каква скорост можеш да се блъснеш в дадена стена, а въртящият момент определя колко ще се премести стената"
Коментар
-
Е ти искаш Plug&Play ли?Приготвяш едни 200 кинта за плазмен километраж и си готов...Безплатен обяд няма никъде...По-добре вземи един километраж от някоя морга и пробвай...ilian4o88 написа:колегата готино го е направил бих се занимавал ама да не прееба нещо таблото и после да тарса новоbenzol написа:ето ти лйнк към страницата http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...E4%E8%EE%E4%E8 според мен добре се е получило стига да ти се занимаваbenzol написа:погледни в туниг раздела вчера там гледах точно такава тема за туниг на табло мисля че беше на 1-2 страница
Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар