Колеги, имам повод да си сменя фаровете - удариха ме
.изчетох всичко каквото намерих по форума, но така и не разбрах някой успял ли е да направи напълно успешна присадка на ел фарове от марея на брава - с регулирани и работещи къси, дълги, и ел. регулиране.благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
напълно успешна присадка на фарове от марея на брава?
Collapse
X
-
nedialk00 -
u_bo
1.габарита на лупите е на отделна букса, а при рефлекторните е в обща с къси и дъли2.дълги и къси са разменени - най-лесно е във фара да ги размениш на цоклите на крушките, вместо да режеш кабели.3. лупите светят ПО-СЛАБО от рефлектора, НО позволяват слагане на ксенон без да заслепяваш насрещните автомобили4. лупите дори с ксенон може да ти светят зле - ако е много нагорял рефлектора - той е около 3 пъти по-малък от този при рефлекторните и задължително изисква рециклиране /виж ми темата/5. НЕ взимай нови НЕОРИГИНАЛНИ фарове с лупа - например DEPO , TEC - не светят добре дори с ксенон - освен оригиналните VALEO има още една марка италиански фарове, които светят добре, но не помня коя беше / предполагам ако намериш ХЕЛА също ще си доволенImmortal написа:Е то много сложно. Вадиш едните, слагаш другите.Буксите са същите, болтовете и те.Само за габарита трябва малко преправяне на буксата, ако не се лъжа.Не виждам какъв проблем може да има?
/6. виж ми гаража - повече от успешно е ’присаждането’ , Браво и Брава се различават само по багажника
ако ще взимаш нови - не ги взимай от БГ - ето виж тези са с доставка до БГ - http://www.ebay.de/itm/Scheinwerfer-...item2311ac68b4
Коментар
-
nedialk00 -
Ако имаш нужда от помощ за монтажа или морална подкрепа свиркай виждам че си в района. В ъбота си играхме да сменяме фарове така че вече съм спец. Какви са поръженията, Рога? Греди?Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Шофьорския фар ли е ?ако искаш мога да видя млядежя дето му смуняхме фаровете в събота дали левия е здравия че единия имаше пукнато стъкло и мога да се разберем да ви свържа и да го монтираме, но е от бравоЛяв калник а? - свиква се
Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
абе това с габаритите не е моного добра идея ама айде, и да ти кажа единя е с рефлектор а другия с лупа тъй че разлика в устройството има а във формата не.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар