Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпроси за GPS детектори на speed камери

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпроси за GPS детектори на speed камери

    Колеги, пробвах с търсачката, но не открих подобна тема.Зачестиха оплакванията на мои приятели за електронни фишове, получени след заснемане с камери и се замислям за GPS детектор.Вярно, ремонтираха идеално пътищата в региона, но въведоха ужасяващи ограничения. По пътищата за Русе или Добрич преди всеки завой има ограничение 60, на места 40, което е пълно безумие. Разстоянията от около 100 км би трябвало да ги минавам на 3-та, най-много 4-та предавка. Но това, че ги смятам за безумни не ме прави по-малко нарушител, ако не ги спазвам. А мобилните камери получиха идеални "хранилки", буквално по цялата дължина на двата маршрута. Колкото да си примерен и съвестен, движението стана абсурдно.Въпросите ми са следните: Някой ползва ли този модел или този? Пише, че са с доживотен безплатен ъпгрейд. А "услугата" при ползване плаща ли се? Освен камерите ловят ли "обикновените" радари? Каква е резликата между двата модела?Приемам и предложения за други ефективни радар детектори, реагиращи на камери, разбира се, не много скъпи.

    #2
    Чакай сега, ако правилно съм разбрал, това е гпс уред, който има някаква база с предварително зададени координати,на ЕВЕНТУАЛНИ засади и камери.Ако е така - това го има всяка една навигация за 100-130лв. с ОС ВинСЕ.Точките се обновяват постоянно, освен това е навигация, мнгоо по-полезно от тази играчка по-горе.За радар детектор - най-евтината кобра, все още са на Х и К/Ка банд нашите катаджии.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      Наистина са като справочник за стационарни камери. Спрях се на тях, защото пише, че засичат и мобилни камери, което всъщност ми е най-необходимо.

      Коментар


        #4
        =Rudi= написа:
        засичат и мобилни камери, което всъщност ми е най-необходимо.
        Това нямам как да стане, уреда разчита на предварително зададени гпс координати, същото прави и навигацията, но поне спийд камерите се обновяват постоянно.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

        Коментар


          #5
          Емо ти е дал правилното решение.Вземи се една китайска навигация за 100 лв. и един радар детектор за 50-60 лв.Кобра работеща на Х банд ти е достатъчна за целта.И въпреки тези предпазни мерки пак можеш да изгориш.Обикновено патрулите дебнат с изгасен радар и като те видят засилен те щракват.Радардетектора изписква,но вече си в кюпа.Предимството на навигацията е ,че и сам можеш да си добавяш засадите по всяко време,а не да чакаш ъпдейт след месец или два.http://youtu.be/J2tzQt8MRW8
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

          Видео от Италфест 2011

          Коментар


            #6
            Ако имаш малко по-хубав телефон с GPS, си слагаш само една навигация и там има къде принципно чакалят полицаите! /аз съм така и съм много доволен../Но не може да ти засича мобилните радари на полицаите! Затова трябва и детектор!
            Всичко което се затяга с ключ по - малък от №27 е нано технология!!!

            Коментар


              #7
              Дам, разбрах. Благодаря ви!

              Коментар

              Working...
              X