Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Стило anti pinch fault

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Фиат Стило anti pinch fault

    Здравейте от скоро имам Стило 1.9 jtd, и ми се появява грешка изобразява се с триъгълник с удивителна вътре и изписва fault antipinch front. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо? Порових се из други форуми за фиат, там пише че това е датчик за вдигането на прозореца(ако си сложиш ръката или главата да спре за да не я прищипе ) Та някой знаели къде точно се намира датчика?
    Stilo 1.9jtd
    Bravo 1.9TD

    #2
    Година и двигател на колата ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

    Коментар


      #3
      09.2002g 1.9 jtd
      Stilo 1.9jtd
      Bravo 1.9TD

      Коментар


        #4
        Хах, аз се чудех, кви са тия датчици в рамката на прозореца, а чак сега осъзнавам, че и аз имам такава екстра.Това е ако ръката/главата ти е там, да не е сплеска/среже.Като ти изписва грешката трябва да ти пише от коя страна е, лява или дясна.Отваряш вратата и има един кръгъл сив конектор, отвеаряш, пръскаш с контактен спрей, чакаш малко и съединяваш.Обикновено там бил проблема.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

        Коментар


          #5
          Отварям вратата в смисъл свалям кора и т.н Това ми беше въпроса къде точно се намира. Иначе изписва "Front" което не знам какво ще рече Благодаря за бързата реакция
          Stilo 1.9jtd
          Bravo 1.9TD

          Коментар


            #6
            Front = преденВиж за стрелка, която стрелка излиза, нея страна е.Не, нищо не сваляш, като отвориш широко вратата, ще видиш един кръгъл сив конектор.Там има щифт, тоя щифт се дърпа и двете букси се разделят, от там минават всички кабели от купето към вратата.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

            Коментар


              #7
              Мерси утре ще кажа какво съм направил
              Stilo 1.9jtd
              Bravo 1.9TD

              Коментар


                #8
                Тези функции по принцип си имат обучение,но лошото е че при различните италианки,са различни,аз лично знам за Алфа ГТ,Фиат Крома и Алфа Брера,мога да ги споделя,ако не се оправиш с куплунга............да ги пробваш не за друго.....
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

                Коментар


                  #9
                  Днес напръсках куплунга (датчика или не знам как се казва), но започна да ми дава таз грешка по често, отколкото преди. От няколко дни не ми пищеше, днес пак се почви напръсках и сега ми се появява през 30-40 секунди(много неприятно със звуков сигнал ) Разкачил съм клемите на акумолатора пък да видим какво ще излезе . Относно обучението за първи път чувам за такова нещо (рових се доста по чужди форуми) така че, мога да опитам да видя какво ще стане !
                  Stilo 1.9jtd
                  Bravo 1.9TD

                  Коментар

                  Working...
                  X