Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

AUX IN за Visteon MC/CD на Fiat Stilo решено.

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    AUX IN за Visteon MC/CD на Fiat Stilo решено.

    От 10 страница в темата за Пускане на сигнал на оригиналното радио. никъде няма начин за пускане на сигнал към радиото на Стило. Проблема е ,че при нашите умници не може да се залъже чейнджъра с резистор както става при Bravo/Brava/Marea и да се пусне хубавия звук. Днес още сънен в леглото ме цепна в челото начина как да стане. Имам в мазата прецакан чейнджър от Стило ,който не му работи механиката ,но радиото го засича и воала. На буксата ,която излиза от чейнджъра ,се резват жълтия и белия проводник ,съответно 19 и 20 пин на буксата и за тях се запоява десен и ляв канал. Масата е на проводник номер 18. След тази интервенция получих звук ,който до сега не бях чувал ,много чист без капчица шум. Важно е 19 и 20 пин да ги резнете от буксата ,защото ако не го направите и директно вържете лев и десен канал ,ще имате много силно пръщене.
    FIAT STILO 1.9JTD 2002

    #2
    Хубаво си го измислил ама какво да правим ние дето нямаме платка от чейнджър? Аз съм с пунто но проблема е като на стилото.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

    Коментар


      #3
      Сега се ровя и за пускане на сигнал през главата на касетофона. Един колега от форума вече го е реализирал този начин и ако е съгласен да сподели как точно го е направил ще го пусна в темата. По-точно става въпрос ето за тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...r=asc&start=30 колегата е Stilo ,а ето го и клипа http://www.youtube.com/watch?v=B3_9XdlBVT4 .Дано ми отговори на личното съобщение и да помогне в общатата кауза.
      FIAT STILO 1.9JTD 2002

      Коментар


        #4
        Ето и клипче.http://www.youtube.com/watch?v=BaPLYyPj7TYЕто и няколко снимки.
        FIAT STILO 1.9JTD 2002

        Коментар

        Working...
        X