Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпос за лампата на инжекциона

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въпос за лампата на инжекциона

    Колата е фиат палио 2001г. 1.6 16..............Проблема е че въпросната лампа на инжекциона свети избирателно при вдигане на оборотите на 3000или пускане на климатика.......Тези номера си ги прави от 2 години....но...когато и скимне.......промяна в движението на колата видима няма...има си мошност харчи що годе нормално...Лампата изгасва когато например колата се пусне по инерция...или съответно като я загася и запаля отново Идеи някакви...само не ме пращайте на диагностика....оттам нишо интересно не ми казаха :D

    #2
    Тук никой не може да ти каже нищо конкретно. Тази лампа светва, когато трябва да се провери с компютър. Това че не са ти казали нищо интересно означава, че диагностиците са ти взели пари за нищо. Лампата като светне, има записана грешка, тя трябва да се прочете и да се отстрани причината за светването. Ето ти примерен отговор - няма налягане в дюзите. Друг отговор - нямаш връзка с датчика на вала. Мога и други отговори да ти дам, но не ти помагам особено.

    Коментар


      #3
      При мен проблема беше когато я пусна по инерция и светваше инжекциона, след мотане и питане смених термостата и всичко е ОК. Нещо компа се шашкаше в данните подавани от различните датчици изписваяше ми грешка в температурния датчик /това беше още като я купих/ и тогава го смених, но проблема не е бил в него.
      FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
      Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

      Коментар

      Working...
      X