Обортомера ми подлудя. Кое го командва ако някой може да даде акъл ще съм много благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обортомер на Брава 1,6 16V подлудя
Collapse
X
-
...
Същата работа и ходи където си иска. Но за целта той взема информация от някъде понеже се командва по електронян път. За километража знам че е от датчика на скоростната кутия но обортомера по дяволите от къде черпи???!?
Fiat Brava 1.6 16V 90HP
Fiat Brava 1.2 16V 80HP
Fiat Bravo 1.2 16V 80HP
Коментар
-
Re: ,,,
А пробва ли да зачистиш свръзките?Или просто те домързя.Зачисти връзките към таблото и в никъв случай не давай на контакт докато си с разглобено табло.!!!Рискуваш да ти светне и лампата на айрбега ако го сториш.Зачисти добре,сглоби го и виж резултата.dqnkov написа:Е браво бе от толкова хора в този форум никой да не знае ли или просто мързел да се пише.Айде де моля ви
Коментар
-
Re: ,,,
Е не черпи ли информация от датчика на коляновия валdqnkov написа:Е браво бе от толкова хора в този форум никой да не знае ли или просто мързел да се пише.Айде де моля ви
?
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При мен също играе някой път оборотомера. При палене качва на 2000 оборота и си ги държи няколко минути. Може би трябва да изчакам да загрее и тогава да тръгвам
В общи линии трябва да отида на диагностика. Друг пък започва да придърпва когато е студена. Бензин или газ все тая :D Някой да препоръча добър диагностик в района на Младост, гр. София :D
Кара - Фиат Браво, 1.6, 16V, 103 магарета, метални колектори, 1996г. бензин - газ
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар