Имам един проблем с ел стъклата когато оставя колата на място повече време и не ми се отварят ел стъклата дори не правят и опит . Ако някой е имал подобен проблем нека да каже как се е справил .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с ел стъкла
Collapse
X
-
madgogo написа:И при мен не работят от време на време, само че тръгват като размърдам стъклото нагоре надолу.Някаква идея?Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
sasco
Аз да кажа пък при мен как е.И двата джама си бачкат,обаче десният като слиза надолу скърца ужасно,а нагоре едвааам едвам.Левият е по-добре,обаче и той отвчера почна да скърца.
Коментар
-
sasco написа:Аз да кажа пък при мен как е.И двата джама си бачкат,обаче десният като слиза надолу скърца ужасно,а нагоре едвааам едвам.Левият е по-добре,обаче и той отвчера почна да скърца.Fiat Bravo GT -> дзверчето
Коментар
-
oduh написа:sasco написа:Аз да кажа пък при мен как е.И двата джама си бачкат,обаче десният като слиза надолу скърца ужасно,а нагоре едвааам едвам.Левият е по-добре,обаче и той отвчера почна да скърца.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Виж тук http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=17308 все още не съм отварял джабката за да ги погледнаBrava 1.6 16V 96
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар