Извинявам се предварително ако има тема с подобни на моите въпроси ,но не успях да намеря отговори на мойте въпроси.И така както си карам днес ииииииии хоп ми светва лампата с акумулатора мн. неприято, веднага вадя китайски милицет и меря ама няма никойййййй,12и нещоси,та въпроса ми е имали някви предпазители от алтернатора към акумулатора или къде да гледам за няква евентуална повреда.Скоро бях свалял атернатора и сменях четки и лагери такаче си мисля че повредата е по-малко вероятно да е от там.Дайте някви идеи къде да търся повредата и дали мога да замеря самия алтернатор .опсссс погледнах и ремъка всичко е ок там
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел. проблем с Браво тд 100
Collapse
X
-
Re: ел. проблем с Браво тд 100
Ти ли обслужва алтернатора ако не си ти бягай в сервиза който го е правил?djo8 написа:Извинявам се предварително ако има тема с подобни на моите въпроси ,но не успях да намеря отговори на мойте въпроси.И така както си карам днес ииииииии хоп ми светва лампата с акумулатора мн. неприято, веднага вадя китайски милицет и меря ама няма никойййййй,12и нещоси,та въпроса ми е имали някви предпазители от алтернатора към акумулатора или къде да гледам за няква евентуална повреда.Скоро бях свалял атернатора и сменях четки и лагери такаче си мисля че повредата е по-малко вероятно да е от там.Дайте някви идеи къде да търся повредата и дали мога да замеря самия алтернатор .опсссс погледнах и ремъка всичко е ок тамFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: ел. проблем с Браво тд 100
аз и за това съм сигурен до колкото мога разбира се, но това беше преди 6-7 месеца и не ми е правил никакви проблеми н е е давал някви признациTornado написа:Ти ли обслужва алтернатора ако не си ти бягай в сервиза който го е правил?djo8 написа:Извинявам се предварително ако има тема с подобни на моите въпроси ,но не успях да намеря отговори на мойте въпроси.И така както си карам днес ииииииии хоп ми светва лампата с акумулатора мн. неприято, веднага вадя китайски милицет и меря ама няма никойййййй,12и нещоси,та въпроса ми е имали някви предпазители от алтернатора към акумулатора или къде да гледам за няква евентуална повреда.Скоро бях свалял атернатора и сменях четки и лагери такаче си мисля че повредата е по-малко вероятно да е от там.Дайте някви идеи къде да търся повредата и дали мога да замеря самия алтернатор .опсссс погледнах и ремъка всичко е ок тамкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
Релето е на самия алтернатор предпазители няма.djo8 написа:ОК,а някви релета,бушони и такива истории имали?Tornado написа:Провери тънкия кабел който е закачен към алтернатора дали е наред и цял.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
аха и сигурно май работата клони към вадене ,мн кофти като се сетя........че нямаи канал как шаго вадя не ми стига ъкъла :D :D :DTornado написа:Релето е на самия алтернатор предпазители няма.djo8 написа:ОК,а някви релета,бушони и такива истории имали?Tornado написа:Провери тънкия кабел който е закачен към алтернатора дали е наред и цял.който разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
ами на тия к*р да им да деш ша изсъхне , аз и бати го прайхме ама сега няма как да го извадя.А ве бат Емко то тука няма магазини за лади а и никай педал не се навива и да извади ебаси историята ,и се га ша правя някви сметки с пулен акумулатор колко време мога да карам без фарове?Помагай :D а е 75 А ????кроко61 написа:Станимире не се бъзикай!Сваляй релето на място-гадно е-слагай две четки от ВАЗ за 1,50лв и си свиркай.Който го е обслужвал преди да не е от ,,Рубикон,,? :Dкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
-
То нали знайш че като се наведеш трябва само да ти сложат възелин, ама тука и възелин не дават :D :D :D :D или ако датат и него го слагат в сметката :D :D :Dкроко61 написа:Ти си за убиване.Аз какво съм ти говорил-като се прибереш ще кажа на Милко да ти го отскубне,ще помагам и аз. :Dкойто разбира на ФИАТ се спира FIAT BRAVO 1.9 100TD
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар