jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за дисплея на километража на Мареа
Collapse
X
-
Колеги,верно ли Мрийката ми няма бордови
(( Вие направо ми разбихте фантазиите
( Все пак,няма ли някакъв начин този дисплей да показва нещо повече от КМ и температура?И като казах температура,тия дни забелязах ,че когато паля колата,на дисплея се изписва външната температура (особено ако е под +5*) и известно време изписаните градуси мигат.След това всичко си идва на мястото и КМ се показват такива каквито са.Въпроса ми е,това мигане означава ли нещо или не?Приемете извиненията ми ,ако това е спам към въпросната тема.Поздрави и весели празници
kovach
Fiat Marea Weekend 1.9 JTD ELX
-
Градусите мигат под +3.При тази температура се появява опасност от поледица.Служи за изостряне на вниманието на водача.kov написа:Колеги,верно ли Мрийката ми няма бордовиjenshen73 написа:Е как бе, пишело е на обявата "Борд компютър", той човека за това питаdobrujanetza написа:Koлега, понеже Марея няма борд компютър, на този дисплей не се изписва друга информация като моментен раход и т. н.Nedra написа:Значи това е: големия километраж, дневния километраж , външна температура, и грешки в климатроника(дано се не случва)?
А аз вече питам келешите с обявите "А може ли да видя компютъра?" 
(( Вие направо ми разбихте фантазиите
( Все пак,няма ли някакъв начин този дисплей да показва нещо повече от КМ и температура?И като казах температура,тия дни забелязах ,че когато паля колата,на дисплея се изписва външната температура (особено ако е под +5*) и известно време изписаните градуси мигат.След това всичко си идва на мястото и КМ се показват такива каквито са.Въпроса ми е,това мигане означава ли нещо или не?Приемете извиненията ми ,ако това е спам към въпросната тема.Поздрави и весели празници 
Коментар
-
Може и HIGH OIL да пише. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...highlight=high04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse

Коментар