Почувствах се малко глупаво, като разбрах, че до сега съм гледал погрешен датчик (този отпред до пробката за пълнене Yellow_Flash_Colorz_PDT_26 )Можете ли да кажете с какъв ключ се отвива (22 23 или 24?) Пробвах с 22 и 24 ама или аз нещо съм калпав или и двата нестават, но нямам под ръка 23 ключ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Километража не работи.
Collapse
X
-
Здравейте и от мен и аз започвам да следя темата с интерес защото преди малко забелязах че и моа не работи. Вчера правих рециклиране на рейката и реглаж на предницата и не знам дали не са разкачили нещо. Кажете къде да търся датчика. Благодаря предварително.Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
2000г.
Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/
Коментар
-
Датчика се намира под казанчето за серво на волана, обаче колата трябва да е студена, че трябва да си прокараш ръката между разни маркучи, които не е желателно да са топли.http://forum.fiat-bg.org/files/dsc02...5&highlight=В тази тема колегите са го снимали
Проблема при мен е, че между казанчето за сервото и бушоните се намира испарителя на газовата и ми е доста трудно да го отвия
"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse

Благодаря колега. При първа възможност ще видя как седят нещата.
Коментар